Torsdag 25/2

25 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livfull inledning på torsdagen. Du har så mycket att göra att du missar ett löfte som du gett en vän och det kommer du att få äta upp under stora delar av dagen. Kvällen blir väldigt lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen tar du tag i problem som främst rör jobbet. Det handlar om att lära ut och att ge information. Under dagen får du flera indikationer på att något inte är som det ska och då måste du försöka att rätta till felet innan det blir allvarligare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte nog av en viss person och det gör att du alltid söker upp honom/henne omedvetet. Har du ett förhållande är det mer som ett ögongodis eller en jobbflirt. Är du singel försöker du närma dig honom/henne, men du vet inte riktigt hur du ska göra.

Kräftan 21/6-22/7

Det värker i hjärtat på dig av medlidande med en person som går igenom en tuff period. Hur du än försöker tycks du inte nå fram till din vän som hardragit sig inom sig själv. Det finns något sorgset och skört över henne som talar till dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är så charmig som bara du kan bara och då är du omöjlig att motstå. Du har karisma och massor av livsglädje som förstärks de här soliga dagarna. Din när förbindelse till Solen gör att du verkligen blommar upp nu när våren är på väg.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte för hård mot en kollega. Han eller hon behöver bli uppmuntrad av dig inte nedtryckt. Ibland ställer du väldiga krav på din omgivning. Tänk på att inte alla kan leva upp till dina förväntningar så sänk ribban lite.

Vågen 23/9-22/10

Det framgår klart och tydligt att något ät väldigt fel på din arbetsplats idag, men du vet inte riktigt vad det är. Det tycka handla om två personer som båda försöker ta över samma uppgifter och därför manipulerar människor att stå på deras sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir en ovanligt bra och kärleksfull dag. Du blir väldigt romantisk när våren närmar sig och du överöser din partner med komplimanger. Som singel söker du ständigt efter den rätta även om din officiella ståndpunkt är att du trivs bra med att vara ensam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Visst får du som du vill den här dagen, men segerns sötma smakar inte alls så bra som du hoppats på. Under dagen får du reda på att en person få ännu fler förmåner och det retar upp dig. Du tycker att han eller hon tar för mycket plats.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att blicka framåt och att inte begrava sig i det förflutna. Visa vad du vill och våga säga ifrån om du känner dig överkörd. I övrigt blir det en intressant dag där du lär dig saker om en person som du inte känner så väl.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är riktigt arg på en kollega eller bekant som har uppfört sig illa. Nog visste du att den här personen både kan vara egoistisk och bortskämd, men nu har han eller hon gått över gränsen. Säg ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något ljust och hoppfullt över ditt tecken just nu. Mycket tycks handla om en ny vän som du har fått och som har för med sig framtidstro och hopp till dig. Han eller hon har en förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan och det tilltalar dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons