Fredag 26/2

26 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var inte ledsen för att det inte blev som du önskat dig. Ibland behöver man motgångar för att växa och du kommer att upptäcka att just den här motgången leder till framgång på sikt. Lita på att ödet har planer för din del.

Oxen 20/4-20/5

Din envishet är beundransvärd, du gillar när du får som du vill och du är beredd att flytta på berg om det så krävs. Under dagen får du möjlighet att visa en vän varför du är den person hon bör ta med när hon ska ut på en resa eller en kortare utflykt. Det här är något du verkligen vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill inte ha bråka, samtidigt så vet du att du måste lyfta ett känsligt ämne med en kollega. Han tar ofta kritik på fel sätt och du vet att det kommer att bli jobbigt för dig. Under dagen får du möjlighet att visa precis hur storsint du kan vara när du vill.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en överraskning som du blir glad av. Det här är inget du förväntat dig eller ens  hoppats på så när det sker blir du både rörd och lycklig. Under dagen närmar du dig en vän som du glidit ifrån. Du tycker att det är skönt att ni hittar tillbaka till varandra igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något oprövat i ditt tecken idag. Det är som om du fick en uppgift av ödet som du måste ta på största allvar. Du kommer att förstå vad det rör sig om de närmaste dagarna och då är det viktigt att du inte skämtar bort det som en slump eller ett sammanträffande.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet hur du ska få människor att må bra. Genom att vara trevlig och uppmärksam vinner du över bundsförvanter som kan stötta din sak. För dig gäller det både att knyta kontakter och att hitta ett sätt att entusiasmera dem inför din idé.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att bemöta människor på och idag stöter du på en person som verkligen inte vet hur han eller hon ska uppföra sig korrekt. Du blir till och med lite faschinerad över hans/hennes beteende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte vara ifred idag och det går dig på nerverna. De eller den personen du vill träffa undviker dig och den personen du helst vill undvika söker upp dig. Det här gör att dagen blir lite komplicerad. Kanske handlar det i slutänden om att du måste vara uppriktig mot dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har riktigt roligt idag. Ödet spelar dig i händerna och du lyckas med det du vill. Tyvärr kanske inte resultatet blir det du hoppats på, men du känner dig ändå rätt så nöjd. Kvällen innebär en vändning i en konflikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker att det ska bli skönt att ta helg. Det har varit mycket känslor och drama i ditt liv den senaste tiden då du behöver få en paus från både ditt arbete och dina kollegor. Har du barn eller pluggar så kanske du tar några dagar ledigt extra under nästa vecka.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att medla i en konflikt, men det blir inte riktigt så som du tänkt dig. Mycket handlar om att du hela tiden spelar upp olika scenarion som inte blir till verklighet. Kanske vore det enklare för dig om du tog en sak i taget och inte funderade så mycket över framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen kommer med blandade känslor. Dels tycker du att de ska bli skönt att slippa vardagen. Det kan till och med vara så att du är på väg att resa bort någonstans. Även om det ska bli skönt så finns det minst en person som du kommer att sakna och det vet du om.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons