Lördag 27/2

27 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra lördag för tidigt födda Vädurar. Genom att var utomhus mycket hittar du tillbaka till harmonin inom dig själv. Du tycker att det är skönt att kunna slappna av ute i naturen. Kvällen handlar om kärlek och vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du slåss med problem på olika håll och det är både givande och jobbigt på samma gång. Vad du skulle behöva är att komma bort från vardagen och dess problem ett slag. Har du tur kan den här lördagen bjuda på just sådan avkoppling som du behöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen får du chansa om du ska klara av ett projekt som du tagit dig an. Du besitter inte de kunskaper som du behöver ha, därför måste du lita på din magkänsla. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite handlingsförlamad just nu. Det pågår mycket inom dig och egentligen skulle du behöva vara ifred och reda ut dina känslor utan att bli distraherad. Månen bidrar till att du fördjupar och intensivirer det du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har det inte så bra på arbetet som du skulle önska. Många små konflikter går dig på nerverna, därför är det skönt när du är ledig. Den här lördagen ägnar du dig mycket åt att koppla av och njuta av att umgås med människor som du älskar.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen passar du på att höra av dig till vänner som du inte träffar så ofta. Det blir en rolig och social dag där du skvallrar en hel del. Under kvällen får du nöjet att lära känna en person som har många fina kvaliteter.

Vågen 23/9-22/10

Det handlar om att säga nej den här lördagen. Det är sällan som du är så bestämd som du är just nu. Under dagen får du möjlighet att testa lite olika idéer i ett mer officiellt sammanhang. Du blir förvånad över den fina respons dina idéer får.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att bestämma dig för vad du vill. Ena stunden känns allt glasklart, bara för att du plötsligt ska börja tvivla på att du fattat rätt beslut.  Egentligen är det inte så komplicerat, du borde lyssna på ditt hjärta när det kommer till kärlek, inte bara på logiken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av projekt för di den här lördagen och det är bra. Genom att hålla dig aktiv så ger du dig inte tid att känna oro. Under kvällen får du goda nyheter av en vän. Han eller hon kan hjälpa dig att komma vidare i ett projekt som du kört fast med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rätt så passiv idag. Det handlar om att du inte orkar vara social av olika skäl. Det finns personer som du gärna skulle vilja umgås med, men det kräver att du hör av dig och det orkar du inte. Du behöver tid att tänka.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen kretsar kring familjen och familjenära aktiviteter. Det blir en bra dag med många skratt och mycket värme. Under eftermiddagen försöker du uppmuntra en vän att ta sig ur ett dött förhållande. Du vill inte se din vän lida.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket bus och glädje i ditt horoskop just nu. Du är modigare än du brukar vara och det kan till och med hända att du tar första steget i något som har med kärlek att göra. Kvällen kan bjuda på romantik om du vill.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons