Söndag 28/2

28 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir in lugn inledning på söndagen. Det kan rent av vara så att du är sjuk eller bara utmattad. Dagen handlar om att ta hand om sig själv och unna sig att vara riktigt egoistisk för en gångs skull. På kvällen får du inte glömma bort en vän.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att bli upprörd den här söndagen. Något eller någon ställer till bekymmer för dig och mitt ditt temperament just nu har du svårt att hålla tand för tunga. Kvällen blir mysig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker möjligheten att få hjälp med ett projekt som du påbörjat. Du blir förvånad över hur hjälpsamma människor kan vara trots att du inte känner dem så väl. Dagen blir trevlig och full av sociala möten.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att neka en släkting det han begär, samtidigt är det här något du egentligen inte alls vill ställa upp på. Mycket handlar om pliktkänsla snarare än entusiasm. Under eftermiddagen blir du befriad från dina sysslor tack vare en akut situation i hemmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får en hel del fina komplimanger idag så sug åt dig. Det är inte alltid det finns så mycket positiv energi i ditt tecken som det gör idag. Du kopplar bort vardagen helt och njuter av nuet. Kanske är du på resa eller bara gör en kortare utflykt över dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här söndagen handlar om små vardagliga projekt som kanske inte är så rolig, men som är nödvändiga för att livet ska gå ihop. Under dagen får du oväntat hjälp av en yngre släkting eller vän. Den här personen vill spendera tid med dig även om det innebär jobb.

Vågen 23/9-22/10

Du går igenom en ganska omfattande förändring den närmaste tiden och det kommer ta tid att acklimatisera sig även med Vågens anpassningsförmåga. Det som gäller är att du behåller din positiva inställning till det mesta och försöker att ta dagen som den kommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket dynamik i ditt horoskop just nu. Du vill uppleva nya saker och du är beredd på att ta risker för att få lite spänning i vardagen. Idag tar du en rolig men onödig risk som kommer att väcka en del ilska hos vissa inblandade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir stressig eftersom du verkar jobba mot en deadline av något slag. Oavsett på du jobbar helg eller har ett fritidsprojekt verkar det handla om pengar och om något som du vill få. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att motivera dig idag. Det finns en hel massa idéer hos dig, men ingen riktig kampvilja. Början av dagen handlar om att umgås med en småbarn. Eftermiddagen blir lagom inaktiv, du börjar känna dig uttråkad och kontakter en kompis.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig idag. Du sätter igång med flera mindre projekt men inget blir ordentligt gjort. Under eftermiddagen satsar du gärna på att träna eller något liknande. Kvällen handlar om passion.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en längtan i ditt horoskop. Du vill ha något som ligger inom räckhåll, men som kräver en viss ansträngning från din sida för att få. Frågan är om du tänker låta den här möjligheten gå dig ur händerna eller om planerar att satsa allt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons