Måndag 29/2

29 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en annorlunda måndag eftersom du inte arbetar med dina vanliga uppgifter. Den kan till och med hända att du har semester. Dagen handlar om att sätta in saker i dess rätt perspektiv och att få människor att trivas.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen blir väldigt stressig, särskilt för tidigt födda Oxar. Du har en förändring att genomföra samtidigt som du jobbar mot en snäv deadline med ett annat projekt. Här gäller det att arbeta systematiskt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir bra om du inte är tvungen att stiga upp väldigt tidigt. Ditt horoskop kretsar mycket kring sömn och kring hur viktig söm är för dig.  För lite av den varan och du tappar fokus redan efter förmiddagsfikat.

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en metamorfos just nu och det är krävande både psykiskt och fysiskt. Du måste försöka hitta ett sätt att acklimatisera dig till det nya utan att tappa bort ditt gamla jag i processen. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen försöker du få igång en kommunikation mellan dig och en vän. Ni har tappat bort varandra den senaste tiden och nu gäller det att hitta tillbaka igen. Det här är en vänskap du är rädd om och du gör allt för att rädda den.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen väntar en del problem som har med ekonomin att göra. Du har tagit en del större risker när det gäller dina finanser och nu måste du hitta lösningar på problemet om inte det ska bli ännu värre.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något sorgset över ditt tecken idag. Det är som om du gett upp hoppet om något du längtat efter. Ibland är det bättre att släppa taget och gå vidare än att klamra sig fast vid något som inte fungerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att veta vad du vill idag. Du slits mellan två frestande anbud och något som du tror att du kan få, men som du inte är helt säker på. Det blir en dag där du grubblar en del över framtiden och över hur du ska gå vidare med det du har idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en bra rytm i ditt horoskop idag och det gör att det mesta flyter på utan problem. Den starka influensen från Månen ger dig kreativitet och nytänkande. Det i sin tur skapa en bra stämning på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du avvaktar just nu. Egentligen vet du inte vad du väntar på bara att du väntar. Mycket handlar om en känsla du har snarare än ren fakta. Dagen går långsamt och du känner att en känsla av förväntan sakta byggs upp inom dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en tungrodd måndag med mycket möten och lite tid över till det som du egentligen behöver göra. Ditt stora problem är att dina kollegor har svårt att enas om en gemensam linje och du blir den som hamnar i kläm på grund av det.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga ta för sig och att inte vara rädd för att förlora. Är du förälskad så ska du visa din partner det. Har du inget förhållande eller är i inledningsfasen av en flirt är det extra viktigt att du är öppen med dina känslor.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons