Torsdag 3/3

03 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hitta rätt tempo den här torsdagen. Det handlar om att du inte riktigt orkar fokusera dig så mycket som du borde göra. Kvällen blir rolig och omväxlande. Då är det kompisar och nöjen som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir riktigt stressig. Det handlar inte så mycket om att du har många projekt på gång utan att flera av de sakerna du ska göra ska avslutas ungefär samtidigt och det orsaker en stress hos dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lovande. Du umgås gärna med barn eller djur den här dagen. Det finns något väldigt jordnära i ditt tecken just nu som gör att du föredrar att vara ute i naturen framför att utforska städer. Kvällen blir överraskande lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Du ifrågasätter en släktings beslut och det kan resultera i ett gräl mellan er. Den här personen är nästan för envis för sitt eget bästa och du borde veta vid det här laget att han/hon kommer att följa sin linje oavsett vad du säger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna vara försiktig när du yttrar dig till din chef idag. Det finns en risk att det du säger kan misstolkas och det gör att du kan få långsiktiga problem. Här gäller det att tassa på tå. Ägnar du dig åt sport idag så är du ovanligt tävlingsinriktad.

Jungfru 23/8-22/9

Din övertalningsförmåga topp just nu tack vare Merkurius position. Utnyttja det härövertaget när du vill få en kollega att följa din linje. Det finns en lättsam karisma över ditt tecken just nu som gör att du kan kombinera talets gåva med charm.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter en hel del just nu, både på arbetat och privat. Mycket handlar om att du har svårt att hitta din plats i vardagen. Hur du än försöker så känner du dig lite felplacerad. Det handlar om en knepig plantkonstellation som är övergående, men inte än på ett tag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lättsam och skön. Du tänker inte så mycket utan du bara är. Många av de tankar som gnagt dig är borta idag och du kan passa på att njuta av nuet. Under eftermiddagen kan en flirt leda till ett gräl mellan dig och din partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna visa vad du går för i ett sportsligt sammanhang. Det finns mycket talang hos dig och just nu förstärks den ytterligare av en tävlingslust. Under eftermiddagen finns det goda chanser att lära känna nya människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en riktigt mysig dag där fokus ligger på vänskap snarare än på kärlek. En ny bekantskap håller snabbt på att växa till en djup vänskap och du vågar att öppna upp dig lite mer än du brukar. Under kvällen är det nöjen och skratt som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Det enda du vill just nu är att bli sedd, men personen som du är intresserad av har inte den tid över för dig som du skulle önska att han/hon hade. Du måste fundera lite på vad du vill med den här relationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av nuet och funderar inte så mycket på framtiden. Dagen handlar om att växa och du har energin som hjälper dig att lära dig nya saker på bästa möjliga sätt. Under den här dagen tänker du mycket på en person som har väckt din nyfikenhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons