Fredag 4/3

04 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lättsam dag där det handlar mer om nöjen än arbetet. Du har kul och din charm är på topp. Det finns få människor som kan motstå dig när du är på det här humöret. Kvällen handlar om att bekänna färg.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en kombination av hårt arbete och nöjen idag. Du presterar ut över det vanliga och du får mycket beröm för det du gör. Är du ledig väljer du att ta tråkiga saker och måsten på förmiddagen så du hareftermiddagen och kvällen kvar till nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu lyssnar du mycket på en äldre släkting som har många fina råd att ge dig. Genom att till vara på den här personens livskunskap så kan du undvika att göra dyrköpta misstag. Under eftermiddagen kan ett oväntat möte väcka heta känslor hos dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en konflikt inom dig som du inte har så lätt att komma till rätta med. Det tycks handla om känslor som du inte rår på, rädslan att bli nobbad och ilska mot dig själv att du inte kan välja vad du känner eller vem du har känslor för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen blir väldigt lättsam, särskilt för sent födda Lejon. Det finns mycket bus och glädje i ditt horoskop den här dagen. Du älskar uppmärksamhet och den varan får du massor av idag. Under kvällen kan en diskussion dra ut på tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna stanna upp och fundera lite över livet idag. Ibland blir vardagen som ett ekorrhjul där du springer framåt utan att komma någon stans. Du behöver tid, lugn och ro för att hinna fundera över de alternativ som du har.

Vågen 23/9-22/10

Idag längtar du bara bort och det är lite synd eftersom det händer rätt så intressanta saker omkring dig. Du borde fokusera mer på nuet och drömma mindre om framtiden. I ditt fall finns det en brist på tillit till ödet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du misstror din partner och det blir grogrunden i en konflikt. Han eller hon har inte betett sig som vanligt den senaste tiden och den här fredagen eskalerar det beteendet ännu mer. Du vill ha raka svar och du vill ha dem nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr när saker inte går som du planerat och idag har du mer än din beskärda del av otur. Om du ser det från den ljusa sidan så lär du dig massor av de misstag du gör idag. Du utvecklas på ett högst oväntat och bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och det är främst kompisar och vänskap som gäller. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så satsar du mer på att ha kul idag än på romantik. Under kvällen blir du frestad att göra något dumt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det ligger aggression och missnöje i ditt tecken idag. Du är irriterad på en person som alltid får som han/hon vill oavsett vad det kostar andra. Egentligen borde du ta dig tid att träffa en av dina vänner och bara vräka ur dig allt du känner så kanske den här ilskan kan ebba ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga möta sig själv, både dina fina och mindre tilltalande sidor. Att titta på sig själv på ett objektivt sätt kan vara både jobbigt, intressant och lärorikt. Kvällen bjuder på oväntad romantik.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons