Söndag 6/3

07 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen vågar du ta bladet från munnen och verkligen säga vad du tycker och tänker om en viss situation. Kvällen blir annorlunda eftersom en släktings brutna löfte öppnar oanade möjligheter för din del.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn söndag där fokus ligger på att slappna av och ta det lugnt. Du umgås med din familj och dina vänner. Under dagen är det dags att lyfta frågan om sommaren och om semestrar. Du planerar eventuellt en resa eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra söndag där fokus ligger på god mat och att ha trevligt. Under dagen får du chansen att bevisa för en person hur mycket du bryr dig om henne/honom. Din omtänksam rör honom/henne djupt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om pengar och om lån. Du vill inte dra på dig mer skulder samtidigt som du känner att du inte har någon annan möjlighet just nu. Här är det bra att ha en pålitlig vän som du kan brainstorma med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du ska göra för att irritera en släkting. Att gå honom/henne på nerverna har blivit något av ett söndagsnöje för dig. Du tycker att din släkting borde ha lärt sig att inte irritera sig så mycket på dig efter alla år, men gamla hundar är svåra att lära att sitta.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något tveksamt hos ditt tecken den här söndagen . Det är som om du inte riktigt kan bestämma dig för vad som är bäst för dig själv. Det blir en ganska långtråkig söndag, men samtidigt så tycker du att det är skönt att slippa göra någonting.

Vågen 23/9-22/10

Din nyfikenhet driver dig att utforska nya marker idag. Du tycker det är roligt att upptäcka saker och att testa nyheter. Söndagen handlar om en upptäcktsfärd på hemmaplan tillsammans med en eller flera vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undersöker möjligheten att lära känna en person som du är nyfiken på men som inte riktigt ingår i din naturliga vänskapskrets. Han eller hon är lite skygg och håller sig gärna för sig själv. Idag får du möjligheten att få till ett till synes slumpartat möte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet hur du ska gå till väga för att nå dina mål den här söndagen. Det finns ett ovanligt driv i ditt tecken som gör dig mycket mer målmedveten än vanligt. Under kvällen chansar du på att ett skvaller som du hör är sant.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en lugn söndag kryddat med några överraskningar. Det kan vara en kollega eller bekant som oväntat hör av sig. Det kan även röra sig om ett oväntat möte eller bara ett sms som väcker en del minnen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det ganska bra idag. Du njuter av att ta det lugnt och bara vara. Förmiddagen ägnar du åt att småpyssla. Eftermiddagen blir lite mer social. På kvällen är det familjen som gäller. Du vill gärna äta god mat tillsammans med dina nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite förälskad just nu. Det kan vara att du vet precis vem du älskar, men det kan också röra sig om en lite mer diffus känsla. Det pirrar i magen och du känner en förväntan, men du vet inte exakt vad eller ven det är du väntar på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons