Måndag 7/3

07 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen ser du till att hitta på ursäkter för att slippa jobba. Du är genomtrött enda in i själen och du saknar helt motivation. En kombination av vädret och planetställningarna försämrar ditt humör.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig, men eftersom du visste det redan från början så ser du till att hålla ett bra tempo redan från morgonen. Det verkar som om någon slutat nyligen på din arbetsplats och han/hennes frånvaro lämnar ett stort hål efter sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tenderar att göra av med för mycket pengar just nu på onödiga inköp. Mycket av det du shoppar går på impuls och är inte så genomtänkt. Det handlar om att du gärna vill ha nya saker nu när det är vår i luften. Det blir lite ut med det gamla och in med det nya.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en person som du tycker mycket om. Du tror att du är stark och att du inte bryr dig, men när personen ifråga vänder sig till dig för att få stöd eller råd så smälter ditt hjärta och du inser att du inte alls är över honom/henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en livsglädje och en charm i ditt tecken som är svårt att motstå. Du tycker att det är roligt att upptäcka världen och din nyfikna inställning är smittsam på ett positivt sätt. På det hela taget blir det en ovanligt bra måndag.

Jungfru 23/8-22/9

Du får massor av olika saker på din agenda idag och det gör att du inte riktigt har tid för små bråk och konflikter. När två av dina kollegor ryker ihop blir du arg på allvar. Du anser att det både är slöseri med energi och tid att hålla på att tjafsa om småsaker.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du hitta tillbaka till en bra arbetsrytm. Under hela vintern har dina vardagliga rutiner hackat. Vissa veckor har du levererat på topp medan andra dagar så orkar du ingenting. Ni vill du ha en mer jämn nivå i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att motstå en kollega som flirtar med dig. Det finns en påtaglig kemi mellan er. Har du ett förhållande försöker du undvika den här personen så gott det går, men på något sätt verkar ödet fösa ihop er gång på gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om vardagliga rutiner och att komma igång igen efter en ledighet. Det blir en bitvis stressig dag men på det hela taget är det både lärorikt och givande. Kvällen blir lugn och skön. Du myser med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar på dig själv den här dagen. Det har varit turbulens i dina känslor den senaste tiden så nu vill du ta en paus. Genom att fokusera på några mål som du har satt upp har du lättare att hitta ron inom dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska jobbig eftersom du vill prestera bra. Du göt ditt bästa för att hänga med inom olika områden, men du harsvårt eftersom hjärnan är lite seg. Vad du egentligen skulle behöva är vila och massor av sömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir överraskande lång. Du har en massa projekt på gång och det gäller att hitta tiden att beta av dem ett efter ett. När det gäller kärleken så verkar du rätt så nöjd. Det finns en harmoni och en tillförsikt om att allt kommer att ordna sig till det bästa.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons