Tisdag 8/3

08 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och lärorik tisdag för din del. Tack vare Månens position finns det massor av fantasi och kreativitet i ditt tecken. De här talangerna kan komma väl till pass när du stöter på problem som är arbetsrelaterade idag.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att blir upprörd över att ingen riktigt vill göra sitt bästa. Det finns mycket slarv och mycket nonchalans på din arbetsplats just nu och det speglar sig i allt från arbetsmoral till närvaro. Kvällen blir en skön och vilsam kontrast till dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft mycket att tänka på under senvintern så därför kommer nyheterna från en vän som en total överraskning från din sida. Egentligen borde du anat vad det var som är på gång, men som sagt din fokus har legat på annat håll den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du har haft en del konflikter inom familjen och de tröttar ut dig. Det verkar som om någon i din familj inte riktigt kommer överrens med din partner och det gör dig både frustrerad och arg på samma gång. Du försöker medla mellan två upprörda parter den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är det dags att satsa på att organisera ditt arbete lite mer. Den senaste veckan har du mest glidit med och låtit andra fatta besluten, men nu börjar du bli lite mer varm i kläderna och då är det dags att du visar vad du går för.

Jungfru 23/8-22/9

Du har haft så mycket att göra den senaste veckan som inte har varit relaterat till arbetet att vissa av dina vanliga måsten har kommit i skymundan. Idag bör du ta tag i alla områden som du har försummat. Det blir jobbigt men givande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något förväntansfullt över ditt tecken den här till synes vanliga tisdagen. Det handlar om stora Planeter som är i rörelse och det känner du av. Du blir både pirrig och förväntansfull utan att veta varför.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen går du i försvar för en person som har en tendens att råka i knipa. Han eller hon attraherar problem och på något sätt känner du att du vill göra något för att hjälpa honom/henne. Det är inte så ofta du agerar riddare på vit häst, men när du väl gör det så gör du det fullt ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara mottaglig för förändring. Vanligtvis älskar Skytten allt som är nytt och fräscht, men en långvarig påverkan från jord har gjort dig lite mer motvillig till alla former av förändringar.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir riktigt jobbig inledningsvis. En konflikt trappas upp, dels för att situationen är så infekterad som den är och dels för att du vill provocera fram en reaktion. Under lunchen får du en oväntad uppbackning från en person som inte brukar lägga sig i. Det här stödet gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna visa vad du går för idag. Du har många innovativa idéer, men det gäller att du presentera dem på rätt sätt. Under eftermiddagen ägnar du dig gärna åt sport, motion eller idrott. Du tycker det är skönt att få röra på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att inte ge upp även när saker inte går som du vill. Du skulle behöva hjälp med en arbetsuppgift, men du är lite för stolt för att erkänna att den här uppgiften är för svår för dig. Kvällen handlar om vänskap och om att bygga relationer.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons