Onsdag 9/3

09 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har svårt att nå fram till en person som intresserar dig, men du tänker inte ge upp. När du väl gett dig på att något ska bli bra så ger du inte upp i första taget. Det här är din vän och du är villig att kämpa för honom/henne.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir bra inledningsvis även om vissa delar av morgonen kan bli lite stressiga. Under dagen försöker du fokusera på det som är viktigt. Du vill få en hel del nytta gjord på så kort tid som möjligt. Eftermiddagen handlar om att mysa och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ivrig att visa vad du går för i ett visst sammanhang. Det här är din dag att skina och du tänker inte försumma den chansen. En chef blir imponerad över din insats och du blir glad över alla superlativ som du får.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen börjar lite segt för din del. Det verkar som om du inte mår riktigt bra och det speglar sig i det mesta du gör. Eftermiddagen och kvällen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Här har du mycket att vinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter en ganska ung chefs beslut idag och det är inte så lyckat. Den här personen har mycket stolthet i sig och blir väldigt arg om någon kritiserar honom/henne. Vill du inte få allvarliga problem på arbetsplatsen måste du backa tillbaka och be om ursäkt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du har mycket att göra idag därför tar du dig tid att organisera din dag redan på morgonen. Genom att jobba systematiskt lyckas du beta av nästan hela din lista av måsten . På kvällen vill du gärna besöka en vän eller släkting som är sjuk.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att lyssna på de råd du får idag oavsett hur bra de är. För dig är det viktigt att göra dina egna misstag och att välja din egen väg. Dagen bjuder på en del motgångar, men också på hel del succé. Du blir hyllad för en insats som du gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan fortsätter som inledningsvis med mycket turbulenta känslor. Nu när du har valt väg som beskyddare varken kan eller vill du backa. Din nya roll kan ställa till en konflikt mellan dig och din partner/vän. Han eller hon känner sig försummad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna vara tydlig med vad du vill idag. Ibland blir dina krav väldigt diffusa och då är det svårt för dina kollegor att leva upp till dina förväntningar. Kvällen handlar om sport och om en tävling av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en oväntat bra onsdag som bjuder på passion, hat och kärlek. Du känner dig upplivad av alla heta känslor omkring dig, men det blir också lite utmattande. Du behöver få tid att tänka över din situation.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen bjuder på en resa eller på nya upplevelser. De inleds vardagligt men avslutas ganska storslaget. Du har mycket du måste hinna med den här dagen och dessutom bör du visa upp din mest charmiga sida för att kunna knyta värdefulla kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir varierande och rolig. Du är på ett flirtigt humör och då är du svår att motstå. Oavsett om det handlar om kärlek, attraktion eller bara ren vänskap så dras människor till dig som flugor till en sockerbit. Själv njuter du av all uppmärksamhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons