Torsdag 10/3

10 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får inte bli frustrerad när saker inte går så som du tänkt dig. Det är viktigt att du försöker lyssna på de råd du får och att du inte ger upp. Du kommer att lyckas om du bara har tålamod och envishet. Kvällen handlar om att prata med någon om du står nära.

Oxen 20/4-20/5

Det finns någon magiskt över den här torsdagen. Du vet inte varför, men du mår verkligen bra och allt går så som du planerat. Under kvällen är du social och du lär dug en massa nya saker. Det blir en lång dag, men det är den värd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar en hel del över en vän som inte beter sig som vanligt. Det handlar till viss del om att han eller hon inte mår bra, men försöker ge ett sken om att allt är som det ska. Under dagen kan en fråga som rör sommaren äntligen få ett svar.

Kräftan 21/6-22/7

Du går emot en person som alltid ställer till med problem och precis som du räknat ut det så blir det en omedelbar konflikt. Du tycker att det är värt det här grälet eftersom då kan du rensa luften en gång för alla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att försök vara modig även när man är osäker och rädd. Här handlar det om vilket intryck du ger än om hur du verkligen känner det. Visar du dig kaxig och stark kommer din omgivning att köpa det även om darrar inombords.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och massor av glädje. Du har en härlig dynamik i ditt horoskop just nu som hjälper diig att se positivt på situationer som annars lätt kan upplevas som problematiska. Under eftermiddagen får du en fin komplimang.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en förvirrande torsdag eftersom inget du gör blir som du tänkt dig. Egentligen så blir det mesta bra, bara lite annorlunda. Du måste inse att du inte alltid har kontroll, utan ibland får man släppa taget och hoppas på det bästa.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen är du ovanligt modig och du närmar dig en person som har väckt ditt intresse. Hon eller han kan verka sval och till och med ointresserad på ytan, men under ytan så finns  det massor att upptäcka om du bara lyckas bryta isen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir stimulerande och intressant. Du lär dig massor av saker både på arbetet och privat. Det verkar som om du börjat med en ny hobby eller en sport. Oavsett vad du gör så har du talang för det och du lär dig väldigt kvickt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du räkna med att någon blir riktigt arg på dig, kanske så arg att du måste försvara dig rent fysiskt. Egentligen borde du inte vara förvånad eftersom du har provocerat den här personen medvetet under en lång tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen lär du känna nya människor och det tycker du är roligt. Det är inte så ofta som du får möjlighet att träffa så pålästa och intressant personer som dem du möter idag. Kvällen blir sen och du får för lite sömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen lyssnar du på en person som du egentligen inte känner så väl, men som du tycker är inspirerande att prata med. Tänk på att ta lite av vad den här kollegan säger med en nypa salt eftersom han/hon ofta överdriver.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons