Fredag 11/3

11 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har gått lite lång i en diskussion och idag kan det vara på sin plats att be om ursäkt. Du menade inte att såra den här vännen, men när du väl brinner för något kan du bli väldigt kraftfull i dina uttryck.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen satsar du på att få mycket gjort under en begränsad tid. Just nu finns det nästan hur mycket energi i ditt horoskop som helst och det gäller att du kanalisera den till något positivt. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ute efter hämnd på en person som sårat dig. Oavsett om du utkräver din hämnd rent handgriplig eller mer verbalt så kommer du att upptäcka att den inte är så söt som du trodde att den skulle vara.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen satsar du på att umgås mycket med vänner. Du är trött på allt intrigerande på din arbetsplats så idag tänker du ha kul och jobba på utan att låta dig dras in i någon konflikt. Under eftermiddagen möter du någon som får dig att tappa andan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något ledset över ditt horoskop idag. Du saknar någon eller några väldigt mycket samtidigt som du försöker låtsas som att allt är bra. I det här fallet handlar det mer om stolthet än något annat. Svälj din stolthet och berätta vad du känner.

Jungfru 23/8-22/9

Inför den här fredagen har du övat på en monolog som kanske inte ger den effekt som du hoppas på. Ditt problem är att du repeterar in vad du ska säga i förväg, och därför är du inte flexibel när förutsättningarna plötsligt ändras.

Vågen 23/9-22/10

Du är tankspridd den här fredagen och det märks inte minst på de resultat du levererar. Det är inte dåligt, men handen på hjärtat, det är inte heller särskilt bra. Nu gäller det att hitta ett sätt att få till ett bra avslut på den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Du hänger med människor som du tycker om och tiden går fort. På kvällen får du veta ett skvaller som både gör dig glad och förvånad på samma gång. Det här var något du inte förväntat dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att säga nej och att vara bestämd. Genom att inte backa även när du stöter på motstånd så vinner du respekt. Kvällen blir rolig men alldeles för sen. Du vet att du borde gå hem, men du har för kul för att vara förnuftig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir inspirerande och intressant. Dels får du pröva en gammal hobby på ett nytt sätt och dels får du en fin komplimang som gör dig både stolt och glad. På kvällen är du fokuserad på ett mål som du vill uppnå. Du laddar för något som sker senare i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag inbillar du dig att du är piggare än vad du är. Du testar att träna eller utsätta din kropp för annan form av fysisk ansträngning. Tyvärr fungerar det inte så som du tänkt dig, Kanske är det bättre att ge upp och låta kroppen bli helt frisk innan du överanstränger dig gen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finna något mjukt och följsamt över ditt tecken just nu. Du föredrar att vara en i mängden framför att sticka ut. Under dagen drabbas du av dåligt samvete för att du inte grattat en person som fyller år eller har namnsdag. Skicka ett sms i efterskott.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons