Lördag 12/3

12 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bli intensiv och rolig. Du utmanar dig själv genom att vara aggressiv och drivande i en fråga där du vanligtvis brukar vara mer passiv. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul. Du har massor av energi och det känns som du kan vara vaken dygnet runt.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen börjar alldeles för tidigt för din smak. Tyvärr har du inget val än att kliva upp och se glad ut. Dagen handlar om en tävling eller ett evenemang av något slag. På eftermiddagen unnar du sig lite välförtjänt lyx i form av god mat. 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lita på en person som har visat sig falsk tidigare. På sätt och vis vill du lita på den här personen eftersom han/hon är både charmig och rolig att vara med. Här gäller det att fundera över hur stor risken är att bli sviken igen.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att ta det lugnt och njuta av dagen. Du tycker att det är skönt att slippa stressa. Det är inte så ofta du får möjligheten att vara riktigt lat. Under eftermiddagen är det bra om du tar tag i frågor som rör pengar och din personliga ekonomi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu r du väldigt glad och framåt. Det återvändande ljuset påverkar dig kanske mest av alla zodiakens tolv tecken. Här är det viktigt att utnyttja den här positiva påverka till något konkret. Prova en kreativ hobby tillexempel.

Jungfru 23/8-22/9

Du visar upp en helt ny sida av dig själv som både förvånar och imponerar på en bekant. Han eller hon är mer van vid din reserverade och lite kyliga fasad. Nu när du har bestämt dig för att ni kan bli vänner så vågar du ta ned garden och visa vem du egentligen är.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen får du för dig att spela en äldre släkting ett spratt. Se bara upp så att han inte tar ditt skämt på allvar för då kan det blir en knapig situation att reda ut. Under eftermiddagen vill du gärna skapa med dina händer.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen fattar du ett drastiskt beslut som delvis kan förändra din bekantskapskrets. Det handlar om en person som du inte vill ha i ditt liv längre. Oavsett om det är en kärleksrelation, en vänskap eller rent ut av en släkting det rör kan ditt beslut få konsekvenser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill inte att din vän ska bli oroad för hur du mår så du försöker att spela glad även om du inte är det. Tyvärr är din vän inte särskilt lättlurad vilket gör att han bli ännu mer oroad för dig. Här är det bättre att vara ärlig och rak istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här lördagen passar du på att knyta tajta band till flera nya vänner. Du brukar vara försiktig med vem du skänker din lojalitet tillit, men nu har du insett att du behöver omge dig med en större vänkrets än den du har idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här lördagen tar du ifrån en bekant något som han värderar högt. Oavsett om det är något fysiskt som en sak eller något mer andligt som hans stolthet så kan du räkna med att du har fått en fiende som inte glömmer i första taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen satsar du mycket på att få praktiska saker gjorda. Det kan vara allt från renovering av hemmet, ett hantverk till att gräva i en trädgård. Du tycker att det är skönt att jobba hårt och slippa alla tankar som mal i ditt huvud just nu.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons