Söndag 13/3

13 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du tag i projekt som har med hemmet att göra. För dig är det viktigt att ha fint hemma och du ägnar gärna tid åt att skapa trevnad omkring dig. En vän har nyheter som han gärna delar med dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att ignorera ett rykte som du hör. Även om du vill välja att inte tro på det så kommer du bli lite tveksam och det kan bli upphovet till en konflikt. Under kvällen orkar du inte så mycket som du skulle vilja. Unna dig att ta det lugnt och vila stället för att driva på dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med vad du önskar idag det kan hända att din önskning slår in, men att det inte alls bli så som du föreställt dig. Ibland kan drömmen och verkligheten skilja sig väldigt mycket. Under kvällen möter du protester när du lyfter ett ämne som har med pengar att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig på rätt saker just nu. Det blir väldigt virrigt och då lyckas du inte slutföra de projekt som du påbörjat. Egentligen är det bättre för dig att starta igång ett projekt i taget och avsluta den innan du ens fundera på nästa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen är det vila och lugn och ro som gäller. Du är väldigt stressad både när det gäller ditt arbete och när det handlar om din familj. Det bästa för dig är att tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Där kan du samla dina tankar och hämta solenergi.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen har du en del arbete att ta tag i. Även om ambitionsnivån är hög så är arbetsmoralen låg vilket gör att du inte riktigt orkar genomför det du planerar. Kanske borde du unna dig en paus och bara ta det lugnt idag.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen försöker du planera för våren. Du är usel på att bestämma saker i förväg så det är nyttigt för dig att sätta dig med en almanacka och försöka pussla in kompistid, släktträffar och hobbys. Du kommer att upptäcka att din vardag blir mycket enklare när du har ordning.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen fattar du ett avgörande beslut. Det kanske inte är så medvetet, men undermedvetet har du bestämt dig för en linje som du ska följa. Redan på måndagen kommer du sätta dina planer i verket

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket lek och nöjen i ditt horoskop just nu. Du trivs med att vara utomhus och du trivs med att träffa människor. Under söndagen verkar barn och djur spela en avgörande roll för dig. Kvällen handlar om att våga ta för sig när det gäller relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir full fart den här söndagen. Det är kalas eller firande på gång. Här gäller det att du passar in dina aktiviteter med uppgifter som har med jobbet att göra. Kvällen ägnar du dig åt att förbereda en resa eller något liknande.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte ledsen för att du inte får som du vill när det gäller en hobby. Om du backar den här gången så har du möjlighet att förverkliga din dröm lite längre fram under våren och då blir tajmingen så mycket bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen försöker du ignorera ditt dåliga samvete och bara koppla av. Du har glömt bort att höra av dig till en person och nu tycker du att det är för sent att ta upp den kontakten igen. Det är aldrig för sent för ett samtal eller ett sms.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons