Måndag 14/3

14 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen utvärderar du olika uppgifter som du har gjort under våren. Det kanske inte blir en så rolig och kreativ dag som du skulle önska, men du lär dig en massa om de misstag du har gjort och hur du ska undvika dem i framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en nystart för din del. Du genomför små men markanta förändringar i ditt arbete och du tycker att det flyter på bra. Under dagen kan en kollega klaga på ditt tempo, men det handlar mer om att hon inte har hunnit det hon ska och nu är hon sur att du inte vill hjälpa henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du resonerar med en ung släkting idag för att få henne/honom att se på sina uppgifter på ett lite mer praktiskt sätt. Det går kanske inte så bra som du skulle önska, men du känner att du i alla fall når fram till din unga släkting och det är ett steg i rätt riktning.

Kräftan 21/6-22/7

Visst är du bestämd idag, men inte värre än att du kan ändra åsikt om du känner att du har fel. Det finns en flexibilitet från Månen som mildrar av dina kantiga sidor och gör dig mer benägen att lyssna på din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar sats inför ett omfattande projekt som börjar idag. Det blir starten på något nytt och spännande. Det enda molnet på din himmel är en ung kollega som beter sig väldigt omoget och du kan inte gör så mycket mer åt problemet än att försöka ignorera henne.

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger äventyr i luften idag. Det kanske inte är en jordenruntseglings storlek på äventyret, men det händer tillräckligt med saker för att dagen ska bli både rolig och unik. Kvällen passar bra till alla former av idrottsliga utövanden.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen är du väldigt seg och det tar tid för dig att hitta ett bra tempo på jobbet. Det finns en risk att du halkar efter i flera arbetsuppgifter och då blir du tvungen att stanna kvar och avsluta dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en unik förmåga att säga rätt saker till en vän som mår dåligt. Det är som om du kunde läsa vad det är hon behöver från dig. Du blir mycket uppskattad för din omtanke och för att du tar dig tid att lyssna på henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att motivera andra och få dem att arbete både hårdare och bättre. Du brukar vara bra på att driva på människor utan att de känner sig pådrivna. Under dagen upptäcker du att en kollega flirtar med dig och det gör dig lite generad.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu motiverar du andra genom att vara stark i en situation där många skulle dukat under för länge sedan. Din envishet och din benhårda tro på ett rättvist samhälle hjälper dig att härda ut även när det blir jobbigt. Du är en förebild för många.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en uppgivenhet i ditt horoskop just nu. Det är som om du inte riktigt orkar kämpa på utan du vill bara gå hem och sova. Du är i starkt behov av semester och miljöombyte. Har du möjlighet ska du försöka sticka iväg i alla fall ett par dagar över påsken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på din partner för att han eller hon inte lyssna på vad du säger. Din älskade ger ett intryck av att vara uppmärksam, men när du väl frågar om något du har sagt upptäcker du att han eller hon inte har hört någonting av det du sagt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons