Tisdag 15/3

15 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir motiverande och intressant. Det verkar som om du är på en utbildning eller så får du lära dig nya knep av en gammal räv till kollega. Under eftermiddagen kommer ett ämne som rör pengar upp på tapeten.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska skön. Du har ett högt tempo genom hela dagen, men det handlar mer om att du har energi från Solen än att du måste jobba så här fort. Under eftermiddagen ägnar du dig åt lite alternativa uppgifter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen får du gärna försöka att lyssna lite bättre på din partner. Du tenderar att stänga av om konversationen blir för långdragen eller seg. Var ärlig med dina känslor och förklara för din partner att han/eller hon bör korta ned sina utlägg lite.

Kräftan 21/6-22/7

Du bör ställa klockan en timme tidigare idag. Du kommer att vara väldigt seg den här morgonen så du behöver den extra tiden för att hinna med både frukost och morgonduschen. Under dagen blir du uppsökt av flera chefer som vill kolla av hur du jobbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på strålande humör och det gör att ingen kan motstå dig. Det finn något härligt flirtigt över din personlighet och det använder du dig av när du behöver hjälp, vill ha lite extra uppmärksamhet eller bara vill få någon att tycka om dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har haft lite för lite att göra den senaste tiden och då går dagarna långsamt. Nu trappas tempot upp och du känner att dagen springer förbi utan att du hinner med. Under kvällen är du för trött för att tänka.

Vågen 23/9-22/10

Du vill att människor i din närhet ska jobba ihop på ett harmoniskt sätt, men det verkar som dina kollegor har fullt upp med att intrigera och baktala varandra. Här gäller det att hitta ett sätt att skapa en bättre sammanhållning.

Skorpionen 23/10-21-11

På tisdagen får du chansen att imponera på en person som inte är särskilt lättimponerad. Du har kunskaper som den här personen inte vet något om. Under eftermiddagen är det sport och träning som gäller för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En relation till en kollega håller på att spåra ur helt. Till stor del handlar det om att du är för snäll för att sätta ner foten och säga ifrån. Du tror att det hjälper att undvika den här personen så gott det går, men du kommer att upptäcka att den metoden får motsatt effekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att äntligen få rätt i en fråga som du drivit under en lång tid. Du märker att du börjar få mer och mer stöd för din sak och det tycker du är skönt. Kvällen blir väldigt lång eftersom du tvingar dig själv att avsluta ett projekt som du påbörjat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du är för stressad för att hinna med något som du lovat att göra idag och det ger dig dåligt samvete. Egentligen borde du ha sagt nej redan från början, men du har svårt att motstå den här vännen när hon tittar på dig med sina hundögon.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en förväntan över den här dagen. Du tänker vara modig och bekänna färg vilket är rätt så unikt för den lite mer avvaktande Fisken. Nu är du trött på att gå och hoppas på att någon annan ska ta initiativet .

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons