Onsdag 16/3

16 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir rolig men lång. Du har glömt bort hur tidskrävande vissa projekt är och idag blir du överraskad av hur lång tid det tar. Under kvällen bör du skicka ett sms till en vän eller släkting som har varit sjuk en tid och som kan behöva lite uppmuntran.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en turbulent dag där du inte får så mycket gjort som du skulle önska. En hel del den här onsdagen kretsar kring en annan person och hans/hennes problem. Du finns där både för att stötta, hjälpa till och även kräva att den här personens rättigheter efterföljs.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna vara lite försiktig med pengar idag. Stjärnorna varnar för stora utgifter framöver och då behöver du ha lite medel undanlagda. På eftermiddagen får du goda nyheter som rör semesterplanerna.

Kräftan 21/6-22/7

Du planerar på att avslöja en stor hemlighet, men du vill att det här avslöjande ska bli lite av en föreställning. Du tycker det är kul med dramatik eftersom då händer det något i den annars ganska tråkiga vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mer målmedveten än vanligt tack vare Mars inflytande över ditt tecken. Du får driv, ambitioner och energi från den här starka planeten. Nackdelen är att när Mars påverkan är kraftig så kan du få ett ganska hetsigt temperament så se upp med det.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen har du en förmåga att göra saker på helt fel sätt. Du har en plan, men den visar sig snart vara rätt så bristfällig vilket gör att du får improvisera. Jungfrun är inte särskilt bra på improvisation, hon gillar struktur och listor.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något skört och utsatt över ditt tecken idag. Du känner dig lite rädd för att du inte kommer att få hjälp i tid och att du kommer tvingas göra om månader av hårt arbete. Oroa dig inte så mycket, det flesta av dina problem löser sig naturligt underdagen och kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

DU känner ett  raseri mot orättvisor och människor som är utsatta. Du vill finnas där som en skyddsängel, men du vet inte vad du kan göra för att hjälpa till. Ibland räcker det med att visa sitt stöd och att stå upp för personen ifråga när han/hon blir utsatt för en kränkning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir rasande på en kollega som inte har vett nog att lämna dig i fred. Han eller hon är bedårad av din personlighet och vägrar att inse att du inte är lika trollbunden av honom/henne som tvärtom. Här gäller det att vara väldigt tydlig med dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite utlämnad idag. Egentligen vet du att många personer jobbar hårt för att hjälpa dig att komma till rätta med ett problem som du har, men du känner dig ändå naken och oskyddad. Våga lita på dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att strid för det du tror på och att inte undvika en konflikt bara för att det är den enklaste lösningen på problemet. Ibland viker du ned dig bara för att slippa bråka, men idag står det för mycket på spel för att ta till den lösningen.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte arg på din partner idag. Han eller hon har ett behov av att få vara ifred och det har ingenting med dig eller er att göra. Ibland behöver alla människor få tid att tänka och det gör man bäst när man är ensam.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons