Torsdag 17/3

17 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en turbulent torsdag som handlar om ett brutet löfte och en lögn. Oavsett om du är inblandad i den här härvan eller inte så berörs du av det som skett. Här gäller det att hålla sig till sanningen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig eftersom det finns flera projekt både på jobbet och i hemmet som kan hinnas med. Under kvällen försöker du övertala en person du känner att göra det rätta istället för att ta den lättaste utvägen ur ett dilemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar hårt på arbetet just nu och det gör att du många gånger får avstå roliga saker i ditt privatliv. Har du en partner kan diskussionen om att du är hemma för lite komma upp under dagen. Här är det viktigt att förklara för din älskade varför du satsar så hårt.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen blir du lätt offer för frestelser av alla slag Oavsett om det gäller godis, onyttig mat eller en snygg tröja så kan du inte säga nej till dig själv. Ibland måsta man få unna sig lite lyx utan dåligt samvete så passa på att göra det idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du gör fel, men du kan ändå inte hjälpa att du blir arg på en kollega som alltid låter andra få göra alla tråkiga uppgifter. Det mest mogna vore att diskutera saken med honom/henne, men när du är på det här humöret så är du inte särskilt mogen.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland blir du otålig och då vill du att allt ska ske här och nu. Så är du idag och därför blir du arg när du inte lyckas driva igenom en förändring med omedelbar verkan. Försök att ha lite mer tålamod så kommer dina planer att slå in.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara först på plats i sammanhang som har med möten och utbildning att göra. Du kommer att inse vikten med att vara tidig när du väl är på plats. Under dagen får du möjlighet att knyta en del värdefulla kontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något busigt och samtidigt rätt så målmedvetet i ditt horoskop just nu. Du vill gärna lära känna en eller flera människor som intresserar dig, men eftersom du inte vet hur du ska närma dig dem så försöker du nå fram via din humor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig dag framför dig. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop som hjälper dig att fokusera på rätt saker och uppnå dina mål. Under den här dagen stöter du på en del skvaller om en kollega. Försök att dämpa de värsta ryktena som du får höra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande gott humör och det märks på ditt sätt att charma din omgivning. Du kan vara väldigt spontan och rolig när du vill och det vill du idag. Din målmedvetenhet får dig att sikta högt och nå långt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra torsdag även om du inte får så mycket gjort som du skulle vilja. Du avslutar ett antal projekt, klarar av ett antal tråkiga möten och avslutar tillsammans med vännerna eller familjen framför tv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du råkar ut för en hel del saker som du inte kan påverka idag. Mycket handlar om att du har hamnar i en situation som ligger utanför din kontroll, men som du ändå försöker styra upp med hjälp av de medel du har.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons