Fredag 18/3

18 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du driver fram en reaktion hos en kollega genom att provocera onödigt mycket. Du vet att du antagligen har gått för långt, men just den här arbetskamraten lyckas alltid att irritera dig. Kvällen blir trevlig snarare än festlig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Oavsett vad du gör eller vart du är på väg så ska du undvika att bli irriterad över småsaker. Dagen lovar en hel del nya intryck och massor av skratt. Kvällen blir senare än du skulle önskat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det surras en hel del på ditt arbete idag. Många lösa rykten florerar och ibland är det svårt att hålla isär vad som är rena spekulationer och vad det är som är sanning. Här gäller det att kolla upp fakta innan du väljer vad du ska tro på.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig övergiven av en vän som brukar finnas vid din sida. Egentligen är det du som har dragit dig undan, men du upplever det som att det är din vän som aldrig hör av sig. Svälj stoltheten och skicka ett sms eller ring honom/henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är förtjusande charmig och oemotståndlig just nu. Det finns något härligt, spontant och flirtigt över ditt tecken. Solen ger dig ny energi och våren väcker alla möjliga känslor inom dig. Kvällen handlar om att våga öppna upp sig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en trevlig och ganska stillsam fredag vilket passar dig utmärkt. Du har haft det väldigt intensivt den senaste tiden så du mår bra av att få ta det lugnt. Under kvällen kan en nyhet från en vän göra dig lite besviken.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och väldigt ineffektiv. Du hinner inte alls med det du ska, men du skrattar gott hela dagen och njuter av varje sekund. Till kvällen ska du tacka ja om du blir bjuden på en middag eller en fest. Du kommer att möta en ny, spännande bekantskap den här fredagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du missat din chans den här gången men att det kommer fler tillfällen framöver. Det gäller bara att du inte ger upp. Vanligtvis är Skorpioner inte så envisa av sig, men just nu finn det massor av driv och envetenhet i ditt tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att tacka nej till ett frestande erbjudande samtidigt som du vet att du egentligen inte har tid att satsa så mycket som du skulle behöva göra för att verkligen kunna tillgodo göra dig den här chansen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig men väldigt lång. Oavsett vad du gör så tar det tid och du får ställa in dig på lite sömn redan från början. Under den här dagen kommer du närmare en vän eller en kollega. Ni inser hur mycket ni har gemensamt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar lite idag, men det beror egentligen mer på nervositet än på att du faktiskt är jäktad. Försök att andas lugnt och räkna till tio baklänges när du känner att hjärtat börjar rusa iväg. På kvällen passar det bra att läsa en bra bok eller se en film.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på att en del av dina planer inte blev så som du hoppats.  Du är en sann romantiker och ibland så stämmer din bild av kärleken inte riktigt med verkligheten.  Plötsligt inser du att kärleken inte är så rosaskimrande och förtrollande som du vill att den ska vara.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons