Lördag 19/3

19 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ett välkomnande och början på ett äventyr. Du blir förtrollad och förförd av en person eller en plats. Oavsett vad du upplever den här dagen så kommer det att leva i ditt minne under lång tid framöver.

Oxen 20/4-20/5

Var försiktig så att du inte glömmer något du måste komma ihåg idag. Du är trött och ofokuserad vilket gör att du inte helt är med på alla detaljer. Under dagen kan du träffa på en bekant som du inte sett på länge och det blir ett trevligt sammanträffande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du unnar dig att ta det lugnt idag. Efter att ha haft en stressig och känslomässigt jobbig vecka behöver du få vila och ha det tråkigt. Under dagen får du en fin present i form av en komplimang eller ett kärleksbrev.

Kräftan 21/6-22/7

Du har lätt för att glömma bort det som du tycker är tråkigt och som du inte vill göra. Din partner däremot har ett förträffligt minne när det gäller alla måsten så du kommer inte kunna smita undan även om du försöker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Månen är stark i ditt tecken just nu och det påverkar dina känslor så att de blir väldigt svallande den här lördagen. Är du lycklig är du enormt lycklig, känner du dig nere så har du nära till tårarna och är du arg så bör din omgivning passa sig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Oavsett vilka planer du har för den här lördagen är det viktigt att du håller målet i fokus så att du inte förlorar dig i alla detaljer. Ibland har du lätt för att snöa in på småsaker.

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna vara ifred idag, men det verkar som om din omgivning vill att du ska vara social. Många av dina vänner hör av sig och försöker få med dig på diverse aktiviteter. Under kvällen blir du bjuden på en fest eller middag. Om du går kommer du få en riktigt lyckad kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är dags att du gör något åt din situation. Oavsett om det handlar om att bryta upp från en relation, bekänna dina känslor eller resa iväg ett par dagar för att få ett miljöombyte så kommer du inte undan att du måste få till en förändring.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig, men inte så som du hoppats. Om du deltar i en aktivitet kommer den att ge dig en hel del, men du kommer inte att träffa den eller dem som du hoppats på skulle vara där. Kvällen blir överraskande på många sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar mest om att koppla av och njuta av nuet. Du funderar inte så mycket på framtiden eller på människor som du inte har framför dig. Istället så går du helt upp i att vara här och nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra lördag även om du är väldigt trött efter en intensiv vecka. Du njuter av att slippa fundera på arbetet. Du ser till att koppla bort jobbet helt den här dagen. Under kvällen vill du gärna frossa i god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en nyfikenhet och en vilja att lära känna nya människor i ditt tecken. Oavsett om du ger dig ut och träffar folk eller om du föredrar att lära känna nya personer  via sms eller chattrum så blir det en intressant dag.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons