Söndag 20/3

20 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen handlar om utomhusaktiviteter. Är det fin väder lapar du i dig solen som en törstande lapar vatten i öknen. Du behöver verkligen ladda dina batterier efter en ganska tung vinter. I övrigt handlar dagen om vänskap och samhörighet.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att inte sova för mycket idag. Har du chansen stannar du i sängen hela dagen. Måste du aktivera dig så gör du så lite som möjligt och ser till att skippa alla tråkiga måsten. Kvällen handlar om familj eller vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du måste ingenting idag och det är du väldigt nöjd med. Det blir en skön och lat söndag där fokus ligget på att vila och ta det lugnt. En släkting vill ha ditt råd i en pengafråga, men du känner dig osäker på om du har tillräckligt med kunskap för att hjälpa honom/henne.

Kräftan 21/6-22/7

Mars ger ditt tecken massor av välbehövlig energi idag. Oavsett om du snickrar om hemma, ägnar dig åt idrott eller tävlingar så blir det en bra dag med fokus på fysiska prestationer. Kvällen passar bäst till stillsammare aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utmanar din omgivning genom att vara både provocerande, flirtig och charmerande på samma gång. Ingen kan vara så oemotståndligt irriterande som en Lejon. Idag är det din tur att få som du vill i de allra flesta sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra söndag även om du skulle vilja få lite mer gjort än det du hinner med. Din kropp är inte i toppform så du har svårt att hålla något högt tempo. Unna dig att vila mellan varven och sänk kraven på diig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar verkligen inte vara oförskämd mot en vän även om du skulle vilja vräka ur dig både ett och annat efter att hon sårat dina känslor. Du vet att du måste hålla en civiliserad ton mot den här personen eftersom så mycket hänger på att ni kan samarbeta.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen överraskar på många sätt. Den börjar som planerat med en fysisk aktivitet eller en hobby. På eftermiddagen ändras plötsligt de planer du har och du får finna dig i att improvisera. Kvällen blir lyckad men annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu utmanar du sig själv på flera olika sätt. Du tycker det är kul att testa dina gränser och du vet att du massor av vilja och kreativitet inom dig som du vill få utlopp för. Under söndagskvällen passar det bra att planera semestrar och resor.

Stenbocken 22/12-19/1

Din sinställning till det mesta är ganska loj just nu. Du tar dagen som den kommer och du ställer varken krav på dig själv eller på några andra. Under dagen får du möjlighet att lära känna en ny vän lite bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter en släkting beteende och det resulterar i en ganska hetsig diskussion. Oftast försöker du hålla dig undan den här typen av konflikter, men idag är du trött och då bli du upprörd över småsaker.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du nå fram till en person som delvis har stängt dig ute. Den kan vara din partner, en nära vän eller en släkting. Du känner att du inte når fram till den här personen när du försöker prata med honom/henne.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons