Måndag 21/3

21 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna vara försiktig med praktiska uppgifter idag. Ditt horoskop varnar för att du lätt kan göra illa dig, bränna dig eller dra på dig en lättare skada. Har du möjlighet ska du välja kontorsjobb och pappersarbete idag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir fantastisk. Du njuter av livet trots att det är början av en arbetsvecka. Det finns något hoppfullt i ditt horoskop. Den här dagen handlar om att ta till vara på ögonblicket och om att inte oroa sig för framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli arg för ingenting idag. Ditt humör handlar om ett avslag som du nyligen fått. Det kan röra sig om kärlek men det kan lika väl vara en idé som blivit refuserad på jobbet. Kvällen bjuder på ett saftigt skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Idag gör eller säger du något som du inte är så stolt över. Det handlar om att du blivit provocerad, men du borde vara stor nog att inte reagera så som du gör. Under dagen kan en vän eller kollega söka upp dig för att få råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på att ha roligt idag. Det finns något lättsamt över ditt tecken. Oavsett om du är ledig eller arbetar så lättar du upp stämningen med skämt och med massor av skratt. Du är omöjlig att motstå när du är å det här humöret.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn inledning på veckan. Visst finns det att göra, men du ägnar dig gärna åt praktiska saker snarare än åt siffror. Dagen blir lagom jobbig och du kan med fördel hitta på något roligt på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande gott humör idag. Det verkar som du ska ut och resa snart eller så planerar du en längre resa. Jobbar du så är du kanske inte så effektiv, men du är charmig och dina kollegor förlåter dig ditt hasiga tempo.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen saknar du något eller någon. Det kan vara en kollega som är bortrest eller ett evenemang som blivit inställt. Oavsett vad det är så känns det lite tungt. Du blir plötsligt medveten om vad det här betyder för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen har du svårt att fokusera. Du drömmer dig gärna bort till roligare saker än jobbet. Är du förälskad kan dagen bjuda på romantik i form av kärleksfulla meddelanden och massor av verbal flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så blir det en vilsam dag med betoning på livsglädje och njutning. Jobbar du så kanske du överraskar dina kollegor med en god fika på eftermiddagen bara för att få dem att må bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv måndag där du hinner med både nytta och en hobby. Du intresserar dig för allt som har med hälsa att göra just nu. Det kan bli så att du ägnar delar av dagen åt sport och träning. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det ovanligt jobbigt eftersom du inte får vara med den personen som du saknar mest av allt. Är du nyförälskad så blir det extra problematiskt. Under dagen får du i alla fall lite uppmuntran i form av ett fint samtal, sms eller en söt bild.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons