Tisdag 22/3

22 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska stressig tisdag. Du har mycket som du vill hinna med både arbetsmässigt och privat. Du flänger mellan jobbet, hemmet och affärerna. På kvällen är du utmattad och inte alls på humör för att var social.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen börjar ganska tidig, men det tycker du är skönt eftersom du för mer tid att hinna med det du vill göra. Dagen bjuder på variation både när det gäller aktiviteter, arbetsuppgifter och hobbys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte snål med komplimangerna idag. Om du tycker att något är bra eller fint så ska du säga det. Du är lite för reserverad ibland och då upplever människor som inte känner dig så bra som att du är lite sval, vilket inte alls är fallet.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att avsluta projekt snarare än att påbörja dem. Du har många olika aktiviteter på gång och det gäller att hålla ett högt tempo redan från morgonen. Kvällen blir lagom avslappnad och du tillbringar den tillsammans med kompisar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en irritation i ditt horoskop idag. Du får inte som du vill i ett visst sammanhang och då blir du sur. Försök att vända den här motgången till något positivt istället. Under eftermiddagen kan du få ett samtal som rör pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Du sprider glädje omkring dig idag. Det finns massor av roliga saker som du kan hitta på och en av dem är att få dina kollegor att må väldigt bra. Din omtänksamhet och din värme är svår att motstå, särskilt när du har en påverkan från Venus så som du har idag.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen ägnar du dig åt fakta och inget annat. Du varken spekulerar, gissar eller antar någonting som du inte kan backa upp med kalla, hårda fakta. För dig är det extra viktigt att saker blir rätt idag och då vill du vara noggrann.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kan du helt koppla av känslostormarna som rivit dig den senaste tiden. Det finns ett hopp och en tillförsikt i ditt horoskop som gör dagen både harmonisk och lättsam. Du har insett att du inte behöver välja, ödet gör det här valet åt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du trilskas bara för trilskandets skull och så är fallet idag. Du vill verkligen inte samarbeta med en kollega trots att du vet att det vore det bästa. När du sätter dig på tvären kan nästan ingen få dig att ändra din åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du massor av positiv energi i ditt horoskop, befinner du dig dessutom på en plats där solen skiner så blir det ännu bättre. Du är lekfull framåt och självsäker. Det finns inga hinder som du inte kan klara av när du känner dig så här stark.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du måste säga nej till en person som verkligen inte vill säga nej till. Det handlar om svåra val just nu, men ibland måste man släppa taget för att gå vidare med sitt liv. I övrigt blir det en riktigt bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trotsar vett och etikett idag. Du vet att du borde vara artig mot en person som har visat intresse för dig, men han eller hon irriterar dig så till den milda grad att du inte kan hjälpa att bli otrevlig på gränsen till oförskämd.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons