Onsdag 23/3

23 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Inledningen på onsdagen blir otroligt stressig eftersom du har lovat något som du inte kan hålla till hundra procent. Du är något av en tidsoptimist och idag har du väldigt svårt att beräkna hur lång tid en viss uppgift tar.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen roar du dig gärna med vänner. Arbetar du så tar du gärna långlunch med dina arbetskamrater och njuter av de små guldkornen i vardagen. Är du ledig så är du ute på äventyr. Du älskar att upptäcka nya saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få saker som du uppskattar så mycket som en behaglig arbetsdag där ingen drar i dig och du får möjlighet att avsluta det du påbörjat. Den här dagen blir precis så harmonisk som du hoppats på. Kvällen blir stressigare eftersom du förbereder för påsken.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen har du lätt för att bli känslosam. Du går upp och ned i humöret lite beroende av vädret. Skiner solen mår du bra, är det slask och mulet så blir du grinig. Tänk på att bita ihop om du känner att du blir arg för ingenting idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att irritera en äldre släkting som tycker att du inte lyssnar ordentligt. Till viss del har den här personen helt rätt. Du lyssnar inte på hans råd eftersom du tyckeratt de är förlegade. Tänk på att inte underskatta erfarenhet även om den inte är helt modern.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om papper, pengar och tuffa beslut. Du inser att du måste ta till drastiska åtgärder om du ska kunna få snurr på en idé som du har. Tyvärr finns det varken medel eller tidsutrymme just nu. Kanske bör du lägga din idé på is.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en livlig och händelserik onsdag där fokus ligger på att ha skoj och på att våga chansa. Under dagen får du möjlighet att visa extra omtanke mot en släkting eller nära vän. Kvällen bjuder på massor av skratt och nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på upptäcktsfärd idag. Det finns en nyfikenhet och vilja att upptäcka det okända som driver dig framåt. Det finns också en konflikt mellan dig och din partner/vän. Ni har svårt att dra jämt just nu. Du känner dig inspärrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott onsdagshumör. Trots att du har en hel del att göra så behåller du din positiva inställning hela den här dagen. Under kvällen möter du en person som får dig att förstå hur fel du har haft i en viss fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du ett behov av att få vara ensam, i alla fall till en viss del. Det har varit social intensivt den senaste tiden och nu vill du vara ned ordentligt. En person saknar dig och det kan hända att han hon hör av sig till dig i kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du har fel, men du envisas ändå med att driva din linje. Kanske vore det klokare att kasta in handduken, i alla fal idag. Kvällen blir trevlig med mycket god mat och många skratt. Du njuter verkligen av att vara här och nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte för påstridig idag då kommer det inte att bli bra. Om du istället backar ett par steg och ger din partner lite mer utrymme så kommer du att upptäcka att du får en bättre respons. Fisken har en tendens att bli klänning när hon känner sig osäker.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons