Torsdag 24/3

24 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen är det vänskap som gäller du njuter av att samla din familj och dina närmaste vänner omkring dig. Just nu finns det mycket sol i ditt tecken som underlättar när du vill etablera en ny vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att hålla ett behagligt tempo. Oavsett om du är ledig eller arbetar så tar du det lugnt. På kvällen ordnar du med en överraskning av något slag. Det finns en person som du vill fira. Din omtanke kommer att uppskattas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här torsdagen har du svårt att säga nej till en släkting som ber dig om en tjänst. Trots att det blir både tidskrävande och jobbigt så ställer du upp. Du har dåligt sambete för att du har så lite tid med den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något flirtigt och lättsamt över ditt tecken just nu. Är du singel ska du passa på att gå ut i kväll. Med din utstrålning finns det goda chanser att du träffar den rätta. Har du ett förhållande kan du satsa på en romantisk kväll istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår som bäst när du får uppmärksamhet och det får du idag. Både dina talanger och din omtanke uppskattas av en vän. Du tycker det är roligt att briljera lite. Kvällen handlar om att fokusera på rätt saker.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen tar du tag i projekt som blivit liggande alldeles för länge. Du har dåligt samvete över att du inte gjort något åt situationen tidigare, men en kombination av vintertrötthet och tidbrist har gjort det omöjligt.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du passa på att höra av dig till en avlägsen släkting eller en bekant. Du kommer att upptäcka att du får ut så mycket mer av den här dagen om du kombinerar nytta med nöje. Att höra av sig är en lättsam form av måste.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har roligt just nu och du glömmer bort något som du lovat vilket snabbt visar sig få konsekvenser. När det gäller nära vänskap eller kärlek så är brustna löften förbjudet. Här gäller det kompensera ditt misstag snabbt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att förgylla vardagen. Oavsett om du frossar i godis, träffar vänner eller myser hemma så blir det bra dag . Glöm inte något som har med pengar och utgifter att göra. Kanske är det en räkning som ska betalas.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får gärna vara lite för dig själv idag, särskilt på förmiddagen. Du är trött och det kan göra dig grinig. Du saknar någon väldigt mycket, kanske bör du höra av dig till den personen. Han eller hon kommer att bli glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte så envis, du är nedröstad i den här frågan acceptera det. Din tid kommer, men inte idag. Gör det bästa av de förutsättningar du har istället för att bli grinig. Kvällen handlar om att umgås med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en avslappnande torsdag där du fokuserar dig på att ta det lugnt och vila. Du har planer för påsken, men just nu känner du dig inte helt frisk och du är orolig att dina planer kommer vara tvungen att ställas in.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons