Fredagen 25/3

25 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv fredag eftersom du har lovat att hälsa på både släktingar och vänner. Det viktiga är att du inte stressar för mycket utan att du tar dig tid att njuta av nuet. Dagen kan bjuda på lite romantik för tidigt födda Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om god mat, familjen och att ha det bra. Är det vackert väder ägnar du gärna några timmar åt utomhusaktiviteten. Solen ger dig massor av välbehövlig energi. Kvällen bjuder på skratt och på trevnad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dags att du säger ifrån till en släkting som försöker att utnyttja din välvillighet. Du brukar tycka att blod är tjockare än vatten och att man ska finnas där för familjen, men den här personen tar allt till ytterligheter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att pynta och fixa i hemmet. Du tycker om när det är fint och du köper gärna blommor att dekorera hemmet med. Just Kräftor har ett särskilt förhållande till tulpaner vilket gör dig extra glad så här års.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under långfredagen gör du så lite som möjligt. Du känner dig hängig och du har ett behov av att få vara ifred. Under eftermiddagen kan ett samtal från din arbetsplats göra dig upprörd. Här gäller det att skilja fakta från hörsägen.

 Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att fixa inför påsken. Det kan vara att ordna med påskägg, fixa påskamat eller pynta i hemmet. Även om du inte är husmorstypen så vill du gärna ha lite fint omkring dig. Kvällen bjuder på familjemys.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar inte säga sanningen till någon som du tycker om. Istället vänder du den här personen ryggen när hon behöver dig som bäst. Du är inte stolt över ditt beteende, men du kan inte hjälpa att du bara försöker skydda dina känslor från mer kaos.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en stimulerande fredag där du försöker att hinna med så mycket olika aktiviteter som möjligt. Just nu är det mer vänner än familj som gäller. Du har starka känslor för en person men som singel väljer du att avvakta lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under långfredagen finns det en risk att du ryker ihop med en släkting. Ni två har svårt att komma överrens i vanliga fall och nu när det är långhelg blir det extra jobbigt. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du backar i en konflikt enbart för att du vill behålla harmonin i den här dagen. Vanligtvis är du väldigt envis och vägrar att vika en tum från det du tror på. Idag väljer du en mer diplomatisk väg och det gagnar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person som irriterar dig ganska mycket just nu. Undvik honom/henne, det är det enklast sättet att slippa problem. Under den här långfredagen får du gärna synda lite extra med god mat och något gott att dricka till.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en förväntan i ditt horoskop som du har svårt att sätta fingret på. Det rör sig om en person som du vet att du snart kommer att få träffa och själva väntan gör det ännu mer roligt och pirrigt. Kvällen blir riktigt härlig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons