Lördag 26/3 Påskafton

26 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att vara i vägen den här lördagen, men ditt charmiga sätt gör att du blir förlåten oavsett vad du hittar på. Det här blir en bra dag där tonvikten ligger på mat, skratt och familjen. Kvällen handlar om att planera inför en semester.

Oxen 20/4-20/5

Du får gärna hitta på aktiviteter utomhus idag. Du mår bra av den friska luften och naturen får dig att koppla av. Är det dessutom vår i luften så mår du ännu bättre. Det finns inget som får en Oxe att blomma upp så som våren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under påskafton finn det risk att du äter för mycket. Illamående och magknip är en del av tradotionerna den här dagen. I övrigt blir en skön lördag där du ägnar dig åt att vara social och att ta hand om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag fokuserar du på dina närmaste. Du försöker att blanda aktiviteter med mat och gemenskap. För dig är det viktigt att det finns harmoni den här dagen och att inte allt fokus ligger på vad du stoppar i dig. Under kvällen passar det bra för singelkräftor att gå ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Trots att du skryter med att du är allt annat än traditionell av dig så är du det så har det största påskriset och de mest välfyllda äggen idag. Oavsett om du ägnar dagen åt att dekorera ägg, gå med unga släktingar och tigga godis så blir det en rolig och varierande påskafton.

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger ett gräl i luften idag. Du och en släkting har inte rett ut den senaste diskussionen ni hade så stämningen mellan er är minst sagt kylig. Frågan är om du klarar av att hålla tyst eller om du till slut kommer säga vad du tycker och tänker och den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en överraskning i form av ett oväntat besök eller ett samtal från en vän. Oavsett vad som händer så blir det en riktigt bra dag där du känner dig uppskattad och älskad. Eftermiddagen handlar mycket om mat och om familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här påskaftonen blir du uppvaktad från flera håll och det tycker du både är roligt och lite påträngande. Den personen som du helst skulle vilja höra av håller sig undan. Kanske blir det du som måste ta ett initiativ om du vill utveckla den här bekantskapen lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något avvaktande hos dig idag. Du funderar mycket på framtiden och det gör att du inte njuter lika mycket a nuet som din omgivning. Trots att du har din familj omkring dig och massor av god mat och godis att frossa i så känner du dig lite vemodig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att bli arg över småsaker idag och det är inte så bra. Försök att vara lite mer tålmodig.  I övrigt blir det en bra dag där fokus ligger på gemenskap och på att ha roligt. Kvällen kan bli riktigt festlig om du väljer att gå ut eller att gå på party

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag och låter andra sköta både beslut och pysslet omkring påsken. Själv ägnar du dig åt att vila och njuta av att slippa göra någonting. Har du ett förhållande öser du gärna kärlek över din partner idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att glömma bort vad det är som är viktigt för dig. Du oroar dig så mycket över saker som du inte kan påverka att du missar det du faktiskt har möjlighet att förändra. Lev mer i nuet och fundera mindre på framtiden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons