Söndag 27/3

27 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är det en perfekt dag att göra en lite kortare utflykt. Du behöver få ett miljöombyte och just idag har du inget särskilt uppbokat. Under kvällen kan en god middag tillsammans med dina vänner skingra de tankar som gnager dig.

Oxen 20/4-20/5

Du vill se nya saker idag. Det finns en öppenhet och en nyfikenhet som kommer från Luft in iditt tecken just nu. Du är lite modigare och fram för allt mycket nyfiknare än vanligt. Kvällen blir härligt lång och väldigt trivsam.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen vill du gärna testa dina gränser när det gäller en sport. Du brukar sällan vara särskilt försiktig av dig, men just idag så finns det inget som begränsar dig i ditt horoskop. Kvällen blir ganska varierande.

Kräftan 21/6-22/7

Du söker uppmärksamhet från alla håll idag. Du vill synas och höras. Vanligtvis så kan du vara tillbakadragen på gränsen till blyg, men inte idag. Ingen kan undgå din charm och du får alla människor omkring dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en stillsam påskadag där du ägnar dig åt att småstöka hemma eller åt att göra ingenting alls. Du harsvårt att inte bli rastlös, men du försöker verkligen ta det lugnt eftersom du vet att din kropp är i stort behov av att få vila.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen får du ett förslag från en vän som handlar om kvällen. Det låter både frestande och intressant, men du vet att du är bortlovad på annat håll. Nu uppstår ett dilemma. Ska du tacka nej till något som du vill göra eller dra dig ur ett möte som du inte är så sugen på.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar gå över gränsen idag och det är både bra och dåligt på samma gång. Det är bra för att du utmanar dig själv, men mindre bra eftersom du riskerar att bli skadad. Under kvällen försöker du övertyga en släkting att inte kasta bort sina pengar på en meningslös investering.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir slentrianmässig och inte så rolig som du skulle önska. Mycket handlar om att du är trött på att omge dig med samma människor hela tiden. Du vill möta intressant personer med nya tankar, men just nu så går hela ditt liv på rutin. Här gäller det att bryta sig ut och skapa en förändring.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under påskadagen tar du dig tid att vara med en yngre släkting eller vän. Du har inte haft tid med henne på länge och nu vill du lindra ditt dåliga samvete genom att ägna hela dagen åt henne. Det blir en trevlig och omväxlande söndag.

Stenbocken 22/12-19/1

Påskadagen handlar om lek och nöjen. Du har roligt och skrattar mycket den här dagen. Är du bortrest så bjuder du lite mer på dig själv än du brukar. Du känner dig fri och väldigt modig idag. Kvällen bjuder på en fin överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra just nu, men du väljer att prioritera bort arbetet till förmån för familjen. För dig är det viktigt med närvaro och fokus på dem du umgås med. Under kvällen kan en lögn orsaka en pinsam situation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ofta passiv i ett förhållande och låter din partner styra. Nu känner du dig tvingad att driva på saker i er relation eftersom din partner är så nöjd med situationen så som den är. Kvällen blir lite tråkig eftersom en aktivitet verkar bli inställd.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons