Onsdag 30/3

30 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att hamna i klistret just nu och det beror på att du är så snabb att fatta beslut att du glömmer bort att kolla upp fakta och väga i den information du har mot de risker du tar. Här gäller det att göra om och göra rätt.

Oxen 20/4-20/5

Idag firar du något eller någon. Det finns en glad stämning i luften och du är på strålande humör. En vän till dig får ett utbrott över att hon inte lyckas prestera i en tävling. Här gäller det att visa ditt stöd utan att bli för involverad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att befinna dig på fel plats vid fel tillfälle idag. Utan att mena det så snubblar du över information som inte alls är ämnat för dina öron. Behåll det du hör för dig själv. Ingen kommer må bra av att du för det här skvallret vidare.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du möjlighet att visa vad du går för i sportsliga sammanhang. Det blir en jobbig men rolig dag. Tänk på att undvika alkohol och tung mat eftersom risken är stor att du inte lyckas så bra som du skull kunna om du har optimala förhållanden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du visar på ett bra självförtroende när du presenterar vissa fakta som du kommit fram till. Tyvärr kan det låta bättre än det är. Ibland kan du vara verbalt övertygande utan att ha fakta att stötta upp med. Slarva inte med förjobbet, det kommer att ligga dig i fatet vid ett senare tillfälle.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen försöker du hitta en bra arbetsrytm som få dig att prestera lagom mycket utan att stressa. Du jobbar gärna med siffror och teorier just nu eftersom du tycker det är roligt och utvecklande.

Vågen 23/9-22/10

Under den här onsdagen bör du lyssna på en kollega som vill hjälpa dig att jobba mer effektivt. Du brukar inte ha några problem med att ta till dig de råd du får, men just idag så följer du envetet din egen väg och struntar i allt annat.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir stressig eftersom du vill hinna med både jobbet och nöjen. Försök att lägga upp din dag efter hur du ska kunna vara produktiv utan att det stjäl för mycket av din fritid. Här gäller det att tänka smart.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen har du ett önskemål om pengar till något som du trånar efter. Har du en sambo eller en partner kan den här utgiften leda till ett gräl eftersom din partner inte delar din åsikt om att det här är något som du måste ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill visa en person hur mycket han eller hon betyder idag. Genom att vara både osjälvisk och uppoffrande rör du din vän till tårar. Det finns ingen som kan vara så lojal och fin vän som en Stenbock när du väl bestämt dig för att släppa in någon i ditt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trilskas eftersom du inte får som du vill. Dina protester är kanske inte så högljudda eller så provocerande, men de är envetna och du tänker inte ge upp i första taget. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen har du möjlighet att lyssna på en hel del bra musik. Det blir en rolig dag där kreativitet och lärandet är i fokus. Under kvällen lägger du gärna tid på kärleken. Just nu är du ovanligt romantisk.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons