Torsdag 31/3

31 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du överväger att strunta i en vän som svikigt dig tidigare. Just nu är du både trött och less på att alltid ställa upp på personer som inte ställer upp på dig. Här är det viktigt att ställa sig frågan hur du vill vara, som dina illojala vänner eller som en bra kompis.

Oxen 20/4-20/5

Det finns massor av tvekan i ditt horoskop idag. Din magkänsla säger dig att något är på väg att gå väldigt fel. Lita på dina instinkter och undvik situationer som kan vara fysiskt farliga. Satsa på vila och att mysa med dina vänner istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli arg på en yngre släkting just nu. Det spelar egentligen inte så stor roll vad han/hon säger eller gör. Den här personen lyckas alltid reta upp dig på något sätt. Kanske handlar det mer om dig och dina känslor än om din unga släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt den här torsdagen. Oavsett om det finns massor att göra eller om tempot är lugnt så tänker du inte låta dig stressas i onödan. En kollega kan uppleva din långsamma fart som en aningen frustrerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får nys om en hemlighet idag som du helt enkelt inte kan hålla tyst om, den är för smaskig för det. Välj vem du ska berätta det här skvallret för. Det klokaste är att välja en person som står lite utanför den här röran och som inte har något intresse att för din hemlighet vidare.

Jungfru 23/8-22/9

Du jobbar på bra under förmiddagen idag, men efter lunch är det som om all luft går ur dig. Se till att lägga de tyngsta projekten på morgonen så kommer dagen ändå att flyta på bra. Kvällen handlar om hemmamys och romantik.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen vågar du satsa på vågade beslut och snabba vändningar. Du får energi från Mars och massor av driv från Solen. Under eftermiddagen rosas du av en chef. Du blir lite generad över alla superlativ som öses över dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen upptäcker du att du saknar en person väldigt mycket. Det blir lite som ett slag i magen eftersom du inte riktigt har accepterat hur mycket du tycker om personen i fråga. Nu är det på tiden att du talar om vad du känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är vår i luften och det får Skytten att vakan till liv. Den här torsdagen blir härligt dynamisk och intressant. Under dagen möter du en person som får dig att bli arg på riktigt. Han eller hon behandlar sin omgivning väldigt respektlöst.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket glädje och lite sorg i den här torsdagen. Något fint är på väg att ta slut, samtidigt så vet du att det egentligen bara är början på något ännu bättre. Här gäller det att njuta av dagen och inte oroa sig för det som du ändå inte kan påverka.

Vattumannen 20/1-18/2

Visst är du effektivt, men inte så effektiv som du tror att du är. Idag gör du en miss i din tidsuppskattning och det ställer till bekymmerresten av dagen. Försök att alltid räkna med goda marginaler när du ska uppskatta hur lång tid ett projekt tar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna höra av dig till en vän som du inte hinner träffa så ofta som du skulle vilja. Du kommer att märka hur mycket du saknar den här personen när nu väl träffas. Ibland går tiden lite väl fort och du glömmer bort vad som är viktigt för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons