Fredag 1/4

01 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att leka av sig och ha roligt. Det blir en skön dag där du lever helt i nuet och försöka glömma bort morgondagen. Kvällen blir väldigt sen, kanske är du på en resa eller något liknande. Ditt horoskop visar på rörelse och nya platser.

Oxen 20/4-20/5

Du är bestämd idag. Ingen ska få rubba din cirklar oavsett vilka uppgifter som läggs på dina axlar. När du väl bestämt dig för en linje kan inget, varken orkaner eller chefer få dig att ändra uppfattning. Det finns inget envisare än en Oxe som har siktet inställt på ett specifikt mål.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en kollegas omdöme när han plötsligt avviker från de vanliga rutinerna. Om du bara ger din arbetskamrat en chans kommer du inse att hans sätt att frångå det vanliga arbetssättet är både tidssparande och genialiskt.

Kräftan 21/6-22/7

Du arbetar hårdare än någonsin på att få ihop en grupp antingen på jobbet eller privat. Hur du än försöker tycks det vara två eller tre personer som inte kommer överrens. Det är bara att inse att ni är väldigt olika och att alla måste få ta plats.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en vän för att hon inte har talat om hur dåligt hon mår. Egentligen är du mer rasande på dig själv än på henne eftersom du inte märkt något trots att ni är så nära vänner. Här gäller det att agera snabbt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill vara i centrum just nu. Det finns en påverkan i ditt tecken som gör att du tycker det är roligt att få uppmärksamhet. Under dagen tar du till rätt så drastiska metoder för att bli uppmärksammad. Kvällen handlar om en vadslagning.

Vågen 23/9-22/10

Du utsätter en släkting för ett kontinuerligt förhör. Enligt dig är det bara för att du är rädd om din släkting, men han eller hon upplever det som att du har ett stort kontrollbehov och det gör att han eller hon sätter sig på tvären.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska konstig fredag. Det du planerat går inte att genomför eftersom personen som du vill nå fram till plötsligt är försvunnen. Här gäller det att fundera om. Kanske ska du höra av dig via ett samtal eller sms istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har väldigt roligt idag oavsett om du arbetar eller är ledig. Det finns skratt, värme och vänskap i ditt tecken just nu. Du blir omhändertagen av dina vänner och deras omtanke om dig värmer ditt hjärta. På kvällen är det fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen är lång, jobbig men samtidigt väldigt härlig. Du njuter av att kunna göra något helt annat idag än det du brukar göra på fredagar. Under kvällen är det mat och fredagsmys som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här fredagen orkar du inte riktigt med smågnabb mellan dina vänner. Du drar dig undan för att få vara ifred och det väcker en del upprörda känslor. Kanske är det bättre att du säger ifrån på skarpen så att tjafset upphör.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön fredag även om morgonen är lite stressig. Du är orolig att du ska glömma något som är viktigt, men egentligen vet du att du har stenkoll. Under kvällen passar det bra att träffa vänner.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons