Lördag 2/4

02 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen tar du flera bra initiativ som rör hemmet. Du vill få ordning nu när du känner att det är vår i luften. En vän söker upp dig för att diskutera en investering. Säg nej, du har inte råd med den typen av utgifter just nu.

Oxen 20/4-20/5

Det finns massor av glädje i ditt tecken idag. Du njuter verkligen av att bara vara och du funderar inte särskilt mycket överframtiden. Om du har möjlighet så arbetar du gärna med händerna den här lördagen. Det kan röra sig om allt från att sy, laga mat till att skulptera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska seg inledning på lördagen. Du är oerhört trött och det påverkar ditt humör negativt. Här gäller det att bita ihop när du känner att du vill säga något syrligt. Det är inte din familjs fel att du sover för lite.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att fatta ett beslut beträffande sommaren och semestern. Du harsvårt att få ihop veckorna så som du skulle vilja, men tack vare att du att du är bra på att medla så kan du få ihop alla önskemål till slut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för påstridig i en diskussion, då riskerar du bara att förlora mer än du vinner. Ibland blir du besatt av att argumentera för argumenterandets skull och då glömmer du bort vad som är syftet med den här diskussionen från början.

Jungfru 23/8-22/9

Din vän gör fel på så många sätt att du inte vet vart du ska börja nysta i den här härvan. Allt handlar om att din vän är väldigt impulsiv och slarvig, vilket är raka motsatsen mot dig.  Nu måste nu hitta ett sätt att samarbeta som fungerar för er båda.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om frisk luft, ledighet och att vila. Det är inte ofta som du unnar dig att slippa jobba. Om du inte är på arbetet så har du ett antal projekt på gång i hemmet som du vill hinna med. Idag har du tagit helt ledigt från alla måsten och du njuter av nuet istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen har du mer frihet än vanligt att göra vad du vill. Det kan vara ett åtagande som blivit inställt eller en vän som du ska träffa som plötsligt blir sjuk. Nu när du är fri att göra lite vad du vill så börjar du återigen fundera över en relation som du vill återuppta .

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressig lördag där du ska hinna med flera olika aktiviteter som krockar eller i alla fall nästa krockar. Det handlar om att vara väldigt noga med att passa tiderna och att inte låta någon aktivitet dra över.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om ett lugn och en trygghet. Du känner dig nöjd med var du är i livet och du vill egentligen inte vara någon annan stans än just här och nu. Under eftermiddagen är du väldigt trött. En plötslig matthet övermannar dig. Tillåt dig en tupplur om du behöver det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får nog av skvaller och håller dig undan de vänner som du anser pratar för mycket. Visst är det intressant med intriger och olika förhållande mellan människor, men när det blir rena spekulationer så tröttnar du helt. Under kvällen tar du upp en nygammal hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är exalterad för att du äntligen får träffa en vän som du inte sett på länge. Det blir en bra dag där fokus ligger på vänskap eller kärlek lite beroende på vilken typ av vän det är som du ska träffa. Under kvällen passar du på att göra någon väldigt glad med en enkel men ärlig handling.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons