Söndag 3/4

03 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen bör du undvika alla lögner även de som är vita och välmenande. Det finns en risk att du trasslar in dig i dina osanningar idag och till slut blir allt fel oavsett vad du säger. Under eftermiddagen passar det bra att vara ute och njuta av våren i luften.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en trötthet i ditt tecken som kommer sig av ett nyligen genomfört miljöombyte. Det kan vara att du kommer hem från en weekend på landet eller så har du varit ute på en längre resa. Unna dig en tidig kväll utan krav.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar kontakt med någon som du saknat mer än du vill erkänna för dig själv. Han eller hon har varit bortrest, men nu när han/hon är hemma igen så kan du inte motstå att höra av dig. Din vän blir jätteglad och kan ni ses så blir söndagen fantastisk.

Kräftan 21/6-22/7

Din omtanke om din familj får dig att avstå från något som du egentligen skulle vilja göra idag. Tyvärr blir din uppoffring inte så uppskattad som du hade önskat. Det ses mer som en självklarhet att du avstår från dina planer till förmån för familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen är det full fart på det vårystra Lejonet. Ingen kan bli så lycklig över den första tussilagon eller snödroppen som du kan. Är Solen framme så är det omöjligt att locka in dig inomhus, du tankar solenergi för att orka med den kommande arbetsveckan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska jobbig söndag eftersom du har en del projekt som blivit liggande en lång tid. Nu är det dags att röja undan dem innan du kan påbörja att förverkliga några nya idéer som du har. Även om söndagen blir lång och tråkig så är du nöjd med din insats när kvällen väl kommer.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att shoppa och om att göra av med alldeles för mycket pengar. Det kan vara så att du enbart handlar saker som du verkligen behöver, men det mest troliga är att du nöjesshoppar tillsammans med en eller flera vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen har du massor av idéer, men inget blir som du tänkt dig. Mycket ändras på kort tid och de mesta är saker som står utanför din påverkan. Det bästa du kan göra är att bara följa med strömmen och se vart den leder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ifrågasätter en äldre släktings omdöme när han väljer att umgås med en person som enligt din åsikt borde vara hans svurna fiende. Här måste du inse att saker förändras och att du också borde släppa taget om det förgångna.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om arr bona in sig i hemmet. Det har varit en spännande vecka men nu är du fullmatad med intryck så det enda du vill är att ha lugn och ro omkring dig för att få tid att sortera i dina tankar. En vän som saknar hör av sig och vill träffa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite försiktig med alla former av utgifter den här dagen. Du har gjort av med mycket pengar den senaste tiden och nu behöver du spara för att ha råd med den kommande sommaren. Unna dig budgetlyx.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig avslutning på en fin helg. Du får äntligen träffa någon som du saknat mycket och det gör dig glad. Du ser fram emot måndagen trots att det betyder arbete. Du tycker det ska bli skönt med vardag igen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons