Måndag 4/4

04 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar mest om att tänka logiskt och komma fram till resultat inom utsatt tid. Våren gör dig distraherad och dina tankar vandrar gärna iväg till trevligare saker än jobbet. Här gäller det att tvinga sig själv att fokusera.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och intensiv måndag. Har du varit borta ett par dagar från jobbet eller haft semester så försöker du att komma ikapp lite socialt. Du vet att det bästa sättet att få reda på vad som händer är att småskvallra med dina kollegor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen är det bra om du är noggrann med allt som rör siffror och ekonomi. Ibland slarvar du lite med marginaler, budgetar och vinstanalyser bara för att du tycker det är så tråkigt. Ett förslag från en vän får dig på bra humör.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något drömmande över ditt tecken idag. Kanske är du förälskad eller bara lite kär i tanken på kärleken. I varje fall finns det någon som gör dig extra glad idag. Bara att se den här personen får dagen att bli lite bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande humör och där du oemotståndligt charmig och rolig. Under den här måndagen skrattar du en hel del och dina skämt och både vassa och underfundiga. Under dagen möter du flera personer som du gärna skulle vilja lära känna lite närmare.

Jungfru 23/8-22/9

Du är produktiv och effektiv idag. Du gillar när det sker saker och när det går undan. Idag finns det driv och humor i ditt tecken som hjälper dig när det blir segt. Ett saftigt skvaller om en kollega lättar upp stämningen den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det är sällan en persons fel att två grälar, så tänka på det när du blir osams med en släkting. Det är bra om du analyserar ditt eget beteende och inte bara slösar energi på att vara arg på honom/henne. Kvällen bjuder på impulsshopping och god mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar mycket över en person som du inte träffar så ofta nu för tiden. Idag får du höra något som oroar dig. Det bästa är om du hör av dig till din vän, men frågan är om du tycker det är obekvämt att bara ringa utan anledning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är underhållande och rolig just nu. Det finn en härlig blandning av påverkan från Merkurius och Venus i ditt tecken som förhöjer din charm lite extra. Under dagen kan ett ekonomiskt beslut bli lite fel. Det rör en mindre investering.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en ganska underlig med rolig start på veckan. Av någon anledning är du väldigt saknad av en person som du inte är så bra vän med. Han eller hon vill komma dig närmare, men han/hon är rätt så blyg av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker komma ikapp inom flera områden som du halkat efter med. Det handlar om att du varit ledig eller upptagen med ett annat projekt. Dagen blir intensiv och timmarna går fort. På kvällen är du trött och lite grinig.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu har du fått som du vill men du är ändå inte nöjd. Du trodde du visste vad du ville ha, men nu när det är ditt så inser du att det inte alls var det du drömde om. Här gäller det att snabbt tänka om och göra det bästa av situationen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons