Tisdag 5/4

05 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att säga nej till en person så tidigt som möjligt. Du vet att du inte kommer att hinna hjälpa din vän så ge inga halva löften utan säg ifrån på en gång. Kvällen passarbra till all form av idrott och träning.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker att anpassa dig till en massa nya saker och det går delvis bra och delvis inte alls. Vissa personer irriterar diig enormt och du har svårt att inte visa vad du känner för dem. Under kvällen ser du till att få lite egentid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är underhållande och framåt idag. Det finns positiva influenser i ditt horoskop som gör att du orkar mer än vanligt. Våren ger dig massor av energi och du är utomhus så mycket som vädret tillåter. På kvällen överraskas du av en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen satsar du på positivt tänkande. Du har flera mål i sikte och nu tänker du inte ge dig innan du når dem. Kräftor är inte kända för sin envishet, men nu finns det jord i ditt tecken som hjälper dig att streta på hela vägen fram till målet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är underhållande rolig och flirtig. Det är inte så att du är förälskad eller allvarligt engagerad, det handlar mer om att din flirtighet är ett sätt att hantera det trista i vardagen och den riktar sig mot allt och alla. Ingen kan låta bli att bli bedårad av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa dina vänner hur mycket de betyder för dig. Just idag är det en person som står dig riktigt nära som behöver lite extra omvårdnad och uppmärksamhet. Under eftermiddagen får du ett tips som kan bli riktigt lönsamt på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen vill du bevisa något på arbetet. Det handlar om en uppgift som du inte bara vill klara av du vill imponera med ditt resultat. Mycket den här dagen kretsar kring ditt slutgiltiga måloch risken för övertid är stor.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ger du inte upp i första taget. Du har sett något du vill ha och du tänker se till att det blir ditt. Oavsett vad det är du trånar efter så har du goda chanser att lyckas med hjälp av din målmedveten och din charm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du inte försöker för mycket. Lägg ambitionsribban på en bra nivå. Du kan lyckas med de flesta mål du sätter upp så länge de är realistiska. Se upp med en kollega som tendera att sprida skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att övervinna trötthet och att våga ta steget utanför din säkerhetszon. Du får ett frestande erbjudande idag. Fundera inte så mycket över det utan lita på ditt hjärta. Ibland är det bra att inte tänka för mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker något som blivit fel idag oavsett om det är du eller någon annan som begått det här misstaget ligger det hos dig att reda ut det. Om du slutar gräma dig över det som skett och fokusera på problemlösningen kommer det att gå bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om möjligheter. Det finns massor av glädje och värme i ditt horoskop. Är du nyförälskad så njuter du i fula drag av den här tisdagen. Du får massor av uppmärksamhet och kärlek från den du älskar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons