Onsdag 6/4

06 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar till stor del om att reflektera över detaljer. Vanligtvis gillar du att arbeta med helheten, men just nu inser du vikten av att studera varje pusselbit för sig. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Du tar stor hänsyn till andra personers känslor idag. Genom att inte kliva dina kollegor på tårna lyckas du undvika konflikter även med de mest lättretade personerna. Under kvällen vill du gärna umgås med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lättsamt över den här onsdagen. Du vågar mer än vanligt och ditt mod lönar sig. Oavsett om du söker ny tjänst, tar kontakt med en person som intresserar dig eller testar något som du är lite rädd för så utmanar du dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ambitiös och drivande idag. Genom att visa vad skåpet ska stå lyckas du imponera på flera höga chefer. Under dagen möter du en person som ger dig massor av ny energi och som får dig att drömma om en annorlunda framtid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig med vad du säger idag. Du är rädd att du ska missuppfattas så därför håller du en ovanligt låg profil. Du känner dig både spänd, förväntansfull och lite orolig inför något den här onsdagskvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är våghalsig och risktagande idag. Normalt sett brukar Jungfrun spela med säkra kort, men en influens från Solen får dig att testa dina gränser och utmana dig själv. Kvällen handlar om träning eller övning av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt arg på en kollega för att han eller hon slarvar så mycket. Inte för att du är den mest pedantiska av personer, men du gillar att ha en viss ordning omkring dig. Under kvällen kan ett samtal från en släkting väcka en del funderingar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lyckas få en kollega att bli riktigt arg på dig. Det handlar om att du provocerar för att du känner dig osäker och inte vet riktigt hur du ska bete dig. När du känner dig trängd använder du dig av metoden att anfall är bästa försvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här onsdagen funderar du över ekonomin och en del över sommaren. Det finns en sak som du vill göra men som du troligtvis inte har råd med. Nu överväger du olika alternativ hur du ska kunna finansiera din dröm.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv är kanske inte helt enkelt just nu. Det finns drama, konflikter och massor av passion i ditt horoskop. Se det från den positiva sidan, men så mycket som pågår så har du knappast tråkigt i alla fall.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du vägrar att låta några små hinder på vägen stoppa dig. Idag är det din dag att lyckas så det är bara att satsa allt för att vinna. Kvällen handlar om att hjälpa en ung släkting att nå sina mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ifrågasätter en person som blir väldigt arg på dig. Du tycker inte att du gjort något fel, men din vän är av en annan åsikt. En kompromiss är enda sättet att rädde situationen. Svälj din stolthet, er vänskap är värd så mycket mer.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons