Torsdag 7/4

07 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar till stor del om att göra det som måste göras utan att fundera så mycket på det. Om du börjar gräma dig över att du är stressad så kommer du inte hinna med. Kvällen blir mysig och bjuder på kramgoa stunder.

Oxen 20/4-20/5

Du är målmedveten idag och det är bra eftersom din kollega är lite mer disträ än vad du är. Under dagen försöker du styra om vissa uppgifter på andra så att du kan fokusera på saker som du måste hinna med. Kvällen blir något omtumlande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du talar med en person som inte lyssnar på dig och det gör dig frustrerad. Det här är en människa som du av olika anledningar måste hålla en kommunikation med så därför bli situationen lite påfrestande. Försök att hitt något som intresserar den här personen och spinn samtalet kring det ämnet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envis och väldigt målmedveten idag och det hjälper dig när det ena hindret efter det andra dyker upp. Som tur är finns det massor av positiv energi i ditt horoskop som hjälper dig att se det mesta från den ljusa sidan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Undvik allt som har med spel och risktagande att göra idag. Stjärnorna varnar för att du kan göra stora förluster om du ger dig in i osäkra affärer. Eftermiddagen ägnar du åt att smickra en vän som du vill ha en tjänst av.

Jungfru 23/8-22/9

Du gilla att bestämma eftersom det får dig att känna att du har kontroll. Idag är det verkligen en bra dag att peka med hela handen och visa vart skåpet ska stå. Det finns flera kollegor som känner dig osäkra och som uppskattar att du tar kommandot.

Vågen 23/9-22/10

Genom att var försiktig i dina uttalanden när det gäller en högt uppsatt chef kan du undvika att dras i en tidsödande och jobbig konflikt. Eftermiddagen passar bra för spontana infall. Unna dig något som du suktat efter en längre tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du dras till en person som du egentligen vill undvika. Det finns något väldigt attraktivt med den här personen och han eller hon påverkar dig på flera plan. Om du verkligen vill kan du göra ett närmare försök att lära känna honom henne idag istället för att spjärna emot.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör den här torsdagen. Goda nyheter förgyller din morgon och får dig att se positivt på resten av dagen. En person som uppskattar dig mer än tvärtom kan bli lite väl efterhängsen den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har hamnat i en situation som du har svårt att ta dig ur. Det finns så många olika lager i den här härvan vilket gör det svårt att få en överblick. Trots att ditt liv är komplicerat får du en rolig och givande torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du glömmer svara på ett mail eller sms idag vilket sårar avsändaren rejält. Det är inte din mening att vara nonchalant, men du har så mycket att stå i just nu att du lätt glömmer bort saker du tänkt hinna med att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ifrågasätter en hel del just nu och det leder till många livliga diskussioner mellan dig och din vän. Helt plötsligt har du fått många och starka åsikter till skillnad från ditt vanliga anpassningsbara jag. Det är främst Väduren som påverkar dig till att bli mer självständig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons