Fredag 8/4

08 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du hakar gärna på olika aktiviteter som har med vänner eller släkt att göra. Det enda som du inte är pigg på är jobbet, men är du tvungen att arbeta den här fredagen väljer du att hålla ett ganska lugnt tempo.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig och lockar till skratt. Du umgås med dina vänner och på jobbet är det både allvar, hårt slit och bus och lek som gäller. Under kvällen försöker du ändra dina vanliga rutiner och hitta på något som mer spontant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger emot dig själv idag och det uppmärksammar en pedant till kollega. Här hjälper det inte att protestera, det är bara inse att du uppträtt ologiskt och ta ansvar för det. Under kvällen är du på festhumör och vill gärna gå med kompisar.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen tar du tag i många småuppgifter som du lagt åt sidan till förmån för viktigare projekt. Det blir en matnyttig dag där du får en hel del undanrensat. Under kvällen bjuder du gärna din partner eller en vän på god och vällagad mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är verkligen dags för fredagsmys för din del. Det blir en härlig dag och en glimrande kväll, särskilt för tidigt födda Lejon. Under dagen kan ett förslag om effektivare arbetsfördelning leda till en viss oro bland personalen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en vän som behöver din hjälp. Genom att vara lagom engagerad lyckas du både göra din vän glad och komma undan lindrigt på samma gång. Under kvällen vill du gärna umgås med en nära vän eller din partner.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad och den känslan förstärks av Plutos position. Här gäller det att särskilja legal irritation från allmänt missnöje. Försök att tänka igenom vad det är som retar upp dig och hur du ska lugna ned dig på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir sårad av en persons uppförande idag. Du trodde ni var nära vänner, men något som han eller hon säger den här dagen gör du ändrar uppfattning. Kvällen blir mer upplyftande. Du ägnar dig åt en hobby eller en sport som du älskar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något modigt över ditt tecken den här fredagen. Det handlar om att du tar många nya initiativ och att din idérikedom uppskattas. Underdagen försöker du neka en bekant en tjänst, men du har svårt eftersom du lovat honom att göra det här vid ett annat tillfälle.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att neka en vän något som han begär av dig. Det handlar om att du tycker för mycket om den här personen för att kunna säga nej. Kvällen handlar om att sätta upp mål inför den närmaste tiden och att fokusera på det du vill uppnå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg när en vän backar undan från dig. Du anser att det här är en förolämpning, men för din vän handlar det mer om att hon eller han inte är redo att dela sina problem med dig. Här är det tålamod och varsamhet som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir riktigt mysig. Du ägnar dig åt en person som ligger dig varm om hjärtat. Efter att ha glidit ifrån varandra under en period är ni nu på väg att komma varandra närmare en någonsin. Det blir en kväll där ni delar många hemligheter.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons