Lördag 9/4

09 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du ordna så att du får som du vill när det gäller finansiering av ett projekt. Det är viktigt att du kan argumentera för din sak annars kommer någon annan att norpa dina pengar. Kvällen blir lugn men ganska sen.

Oxen 20/4-20/5

Du är tröttare än du vill medge den här lördagen och det gör att du har svårt att fokuserar lika bra som vanligt. En stor del av den här dagen ägnar du åt att delta i en aktivitet som egentligen är mer ämnad för en vän eller släkting. Du är mest med som entusiastisk åskådare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd idag. Det finns inget som kan hindra dig från att nå dina mål. Under den här lördagen planerar du både för nuet och för framtiden. En kombination av olika planeter gör dig mer sparsam och försiktig än du brukar vara.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och krävande. Du ägnar dig gärna åt en idrott eller något liknande. Under dagen möter du en person som imponerar på dig med sin skicklighet inom ett visst område. Den här är någon som kan lära dig en hel del av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på säkra kort den här lördagen. Genom att inte chansa lyckas du med det du förutsatt dig att hinna med. Eftermiddagen ser mer lättsam ut. Då är det fest eller bara kompishäng som gäller. Du uppdaterar dig på lite matnyttigt skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något eftergivet i ditt tecken idag vilket inte är så vanligt för den envisa Jungfrun. Du orkar inte ta upp kampen med en betydligt mer enveten släkting utan du backar tillbaka och låter han eller hon får som han eller hon vill.

Vågen 23/9-22/10

Du tänker prestera den här lördagen med då måste du bita ihop eftersom du egentligen är för trött för den här typen av fysisk ansträngning. På kvällen behöver en släkting din hjälp när det kommer till något som har med tunga lyft att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du ute efter en komplimang från en person som inte är så frikostig med den varan. Det finns en kemi mellan er som du vill att den här personen ska erkänna existerar. Din vän spjärnar emot så gott som han/hon kan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir full fokus idag. Kanske deltar du i en tävling eller en idrott. Oavsett vad du har för dig så går du in i dina åtaganden med entusiasm och glädje. Under kvällen tar du kontakt med en person som du av olika anledningar inte träffat pålänge.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vinna respekt i olika sammanhang. Du är alldeles för envis för att ge upp även om du har oddsen emot dig. Du bevisar en än gång varför du är en person att räkna med. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser fram emot den här dagen med lite blandade känslor. Även om du tycker det ska bli roligt att delta i ett visst evenemang så är du lite rädd att du skruvat upp dina förväntningar lite för högt. Du kan sluta oroa dig. Dina drömmar kommer att överträffas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har beslutat dig för att inte delta i en övning idag. Även om du borde vara med så känner du att det är bättre att stanna hemma och vila upp dig ordentligt. Det har varit en lång vecka och nu behöver du få sova ut.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons