Söndag 10/4

10 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir det du gör den till. Du har alla möjligheter att lyckas med det mesta som du tar dig för den här dagen . Det enda du bör se upp med är spontanshopping. Stjärnorna varnar för att göra av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön dag med fokus på utomhusaktiviteter. Efter en lång vecka njuter du extra mycket om du är ledig den här dagen. Våren får dig att definitivt vakna till liv. Under dagen ägnar du dig gärna åt gemytligt småprat med vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du genomgår en metamorfos just nu och det är en process som kan ta sin tid. Under den här perioden kan ditt humör gå upp och ned lite beroende på dagsformen. Ha tålamod med dig sjävl. Du vet att när du är redo kommer puppan ha förvandlats till en fjäril.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lång och jobbig söndag. Du är inte i bästa form just nu och den kan hända att du helt enkelt inte kliver ur sängen den här dagen. Ibland är det bra att unna sig en riktig hemmadag utan krav och måsten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en risk att du arbetar idag eller att du ägnar dig är ett krävande fritidsprojekt. Oavsett vad du ägnar den här söndagen åt så ligger du inte och latar dig. När kvällen kommer är du mer än nöjd med din prestation.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter av söndagen och tillbringar så mycket som möjligt av den utomhus. Under dagen stöter du på personer som du oftast inte träffar. Det blir intressant och upplysande möten. Kvällen handlar om ett löfte som du gett din vän.

Vågen 23/9-22/10

Du vet vad du vill och du är inte sen att driva på dina mål. Det blir en rolig och kreativ dag där Månen främjar ditt skapande och får dig att tänka utanför ramarna. Under kvällen försöker du få en vän att förstå att han uppfört sig illa och borde be om ursäkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har massor att göra idag och det är bra om du inte ligger och drar dig för länge på morgonen. Skorpioner är av naturen morgontrötta. Under dagen kan nyheter som rör ekonomin få dig att fundera på ett lån eller något liknande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får inte tveka när du får ett bra erbjudande den här dagen, det kommer inte bli bättre än så här. Här gäller det att vara redo annars så missar du en unik chans. Under dagen kan en konflikt med en släkting eskalera. Ni är båda envisa.

Stenbocken 22/12-19/1                                                                                    

Du mår som bäst när du får ta ut dig ordentligt. Idag har du kommit lite närmare ett mål som du har satt upp och det motivera dig att jobba ännu hårdare. En person tar kontakt med dig och det gör dig både glad, smickrad och överraskad på samma gång.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en förnöjsamhet i ditt tecken. Du får som du vill i flera olika sammanhang och det gör att du mår bättre idag än du gjort på länge. Dagen passar bra för nyförälskade Vågar att uppvakta sin käraste.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av att träffa personer som du inte sett på ett tag. Det blir en lättsam dag där fokus ligger på nuet och på att inte bekymra sig så mycket över saker som du ändå inte kan påverka. Kvällen handlar om en lögn.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons