Måndag 11/4

11 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att samla tankarna och få saker gjorda. Du är effektiv, men trött. Dina kollegor upplever dig som lite sur fast det egentligen bara handlar om att du försöker att fokusera. Kvällen blir lättsam och trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på tempo den här måndagen. Det finns så mycket som du vill hinna med att du helt enkelt inte vågar ta det lugnt. En rolig överraskning och en komplimang lyser upp en annars rätt så vardaglig måndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ingått ett avtal och nu förväntas du hålla din del av det. Just nu känner du dig stressad eftersom du inte vet hur du ska hinna med och samtidigt hålla den kvalitet du vill ha. Här gäller det att hitta en medelväg.

Kräftan 21/6-22/7

Mycket kretsar kring pengar och kring att resa idag. En vän vill komma bort och göra något annorlunda tillsammans med dig, men du vet inte om det här är något som du är villig att spendera så mycket pengar på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns saker som du inte kan ta hänsyn till idag hur mycket du än skulle vilja. I vissa sammanhang är det bra om du sätter dina egna intressen i första rummet. Kvällen handlar om att lyssna på en vän som behöver prata av sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får som du vill och ändå är du besviken. Det handlar om klassikern att verkligheten inte överträffar förväntningarna. Ibland är det roligare att drömma än att drömmen slår in. På kvällen får du höra något som gör dig upprörd.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen jobbar du väldigt konkret. Du undviker teorier och chansningar. Du vill veta vad resultatet bli av ditt hårda arbete blir. Kvällen bjuder på variation och en hel del mat. Se till att kvällen inte blir för sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lite tagen på sängen idag. En person är plötsligt väldigt trevlig och pratglad. Du vet inte riktigt hur du ska reagera eftersom det här är en person som du under en längre tid velat lära känna men som har valt att hålla en viss distans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just idag är du på strålande gott humör. Du skrattar och skämtar åt det mesta. Under dagen möter du en person som får dig att tänka utanför boxen vilken är bra eftersom du tycks ha lätt för att snöa in på att göra saker som vanligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant måndag. Här ligger både drama, romantik, hårt arbete och en hel del skratt. Även om du inte är i toppform så ser du till att charma alla du möter. Venus är stark i ditt tecken just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång och intensiv måndag där fokus ligger på att jobba mot konkreta mål. En kollega är ofta sen och idag får du nog. Du säger ifrån på skarpen att den här typen av beteende inte tolereras. Kvällen blir härligt förförisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa vad du går för idag. Det finns en del högre chefer som håller ett öga på dig och som vill att du ska visa framfötterna. Var inte rädd för att sticka ut. Allt som är udda gör dig unik och minnesvärd.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons