Tisdag 12/4

12 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen blir du väldigt besviken på att du inte orkar ta tag i ett projekt som du tänk ta itu med. Du känner dig ur form och det gör att du arbetar långsammare än vanligt. Ha tålamod med dig själv och lyssna på din kropp.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra tisdag där du kombinerar kreativitet med nödlösningar och roliga uppfinningar. Det finns inget hinder som du inte kan forcera den här dagen. Se upp med en ung släkting och är på krigsstigen den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna säga ja till ett projekt om du tycker det verkar intressant. Det enda du bör tänka på är att det här jobbet kan bli både kostsamt och tidsödande. Allt handlar om hur mycket du är villig att ge av dig själv och av dina pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du frågar en hel del idag och det är bra eftersom det är det snabbaste sättet att lära dig saker. Under dagen får du gärna visa upp dina talanger inom ett område som har med mat att göra. Du kommer att imponera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir varken ja eller nej på en fråga som du ställer en chef idag. Allt slingrande gör dig irriterad. Det skulle vara betydligt enklare om du kunde få ett rakt besked. Kvällen handlar om ett fritidsintresse eller om att träna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inga genvägar för att nå dina mål idag. Det är bara att traggla på och göra sitt bästa. Under eftermiddagen kan lite gofika lätta upp stämningen. Var inte för hård mot dig själv utan unna dig något gott.

Vågen 23/9-22/10

Du blir riktigt arg på en person som drar sig undan dig. Enligt din åsikt är ni så nära vänner att ni ska kunna prata om allt med varandra. Din vän tycker att hans/hennes problem är för genant för att diskutera.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen blir du ställd. En vän eller bekant föreslår något som ni kan göra tillsammans och du vet inte riktigt vad du ska svara. Du blir både smickrad och lite generad eftersom du inte visste att den här personen var så intresserad av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig stämning i luften idag. Du njuter av att träffa vänner och att få vara ute mycket som möjligt. Under dagen kan ett problem som rör pengar dyka upp. Det är en gammal skuld som du glömt bort.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du borde vara lite mer försiktig, men du kan helt enkelt inte rå för dina känslor. Idag blir du modigare än vanligt och det kan slå åt båda hållen. Oavsett vad så blir det en intressant dag. Kvällen ger dig en hel del att tänka på.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går från klarhet till klarhet just nu och det är bra. Genom att vara fokuserad lär du dig snabbt nya saker och utvecklar dig inom nya områden. Kvällen bjuder på en hel del intressant information. Det kan vara ett möte eller en föreläsning.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du lite självcentrerad. Mycket kretsar kring dina egna intressen och kring din person. Det är bra att ha sådan här perioder så länge det inte går till över drift. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons