Onsdag 13/4

13 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det handlar om tur och om att får pusselbitarna att falla på plats idag. Tack vare en gynnsam påverkan lyckas du inom områden som du ofta tycker är svåra eller krångliga. Nu gäller det att rida på den här vågen av flyt.

Oxen 20/4-20/5

Trots att du har svårt att fokusera får du mycket gjort den här onsdagen. Det finns en positiv energi och en tilltro till framtiden. Idag möter du en person som du vill förmedla något till, men du har svårt att kommunicera med honom/henne på ett bra sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och annorlunda onsdag där fokus ligger på saker som hör våren till. Är du ledig tillbringar du gärna en stor del av dagen utomhus. Är du tvungen att jobba så tar du gärna en lite extra lång lunch och går en promenad.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen blickar du framåt. Du njuter av att det finns så mycket positivt ditt din närhet just nu. Under dagen får du gärna visa lite extra omtanke till någon som står dig nära. Kvällen handlar om att våga för att vinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger en oro i luften och du vet inte riktigt hur du ska göra för att komma till rätta med den här olustkänslan. Om du litar på din magkänsla och låter den leda dig så kommer det bli enklare, om du kämpar emot den så kommer du få problem.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att acceptera det som sker omkring dig. Det harvarit så mycket olika saker på gång att du inte riktigt har hunnit med att smälta allt nytt. Idag tar du dig tid att fundera över framtiden och det du kommer fram till kan var lite förvånande för din omgivning.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och lärorik onsdag där fokus ligger på utveckling och på personliga framgångar. Det är sällan som du får möjlighet att testa på nya arbetsuppgifter så dagen blir lite extra stimulerande. Under kvällen får du nyheter om en släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

En person förvånar dig med sin framåtanda och sin målmedvetenhet. Du beundrar den här typen av envishet mer än du vill medge. Under dagen får du möjlighet att göra ett val. Här gäller det att välja klokt och försiktigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du övar upp ditt omdöme när det gäller människokännedom. Det är bra för dig att få möjlighet att utveckla dina instinkter lite mer. Tidigare har du ibland varit usel på att bedöma människor. Under dagen kan ett foto väcka en hel del minnen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ovanligt gott humör och du låter din charm få blomma ut i sin fulla kraft. Under dagen får du en del frågor som du kan uppleva som väldigt personliga. Våga öppna upp dig lite och visa dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du sitter på en hel del möten idag och en del är mer givande än andra. Under eftermiddagen bryts det vardagliga för något lite festligare. Det blir en trevlig och givande kväll. Tänk på att inte vara för snabb med att döma människor du inte känner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med allt du vill göra idag och därför blir du slarvig med detaljerna. Försök att inte stressa, det blir inte bättre för att du jäktar. Kvällen handlar om en personlig utmaning. Här gäller det att inte fega ur.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons