Torsdag 14/4

14 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det du genomgår just nu kan vara delvis kämpigt, men det är värt det till slut. Det gäller bara att ha tålamod och att du tro på dig själv. Den här torsdagen handlar om att få ordning på livet att våga chansa lite ibland.

Oxen 20/4-20/5

Det blir et ganska intensiv torsdag där fokus ligger på tempo och på att se till att allt fungerar. Du är stressad, men inte mer än att du hinner med. Du ska samarbeta med en kollega som du har svårt för, men det går faktiskt ganska bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och kreativ torsdag där du lyckas att kombinera effektivitet med det artistiska inom dig. Du får massor gjort och dagen går väldigt snabbt. Under kvällen möter du en person som imponerar på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar mest om fokus och om att få koll på detaljer. Det blir en intressant dag där du lär dig mycket. En kollega som du inte arbetat ihop med förut visar sig vara både rolig och lätt att ha att göra med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Glöm inte bort en vän som har namnsdag eller fyller år idag. Den här personen räknar med att höra ifrån dig så det är bra om du är uppmärksam. Under kvällen får du chansen att träffa en person som betytt mycket för dig genom åren.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra torsdag med mycket positiv energi och skratt. Det kan hända att du är lite trött på morgonen, men det kommer att bli lugnare fram emot eftermiddagen. Under den här torsdagen övervakar du en person som behöver lära sig lite nya saker.

Vågen 23/9-22/10

Du vill inte vara i vägen idag och därför går du undan när du borde ta plats. Det blir en märklig torsdag där allt och inget sker på en gång. Se upp med spel eller affärer den här dagen du har otur i allt som rör pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir förvånad över något som du får höra den här dagen. Det får dig att omvärdera en person från lite korkad till väldigt smart. Du gillar inte att göra den här typen av felbedömningar, men du är glad att du gjorde det i just det här fallet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig energi i ditt tecken den här dagen. Våren lockar fram det bästa i dig och får dig att blomma ut till fullo. Kvällen handlar om att vara med människor som du älskar och som du står nära. Unna dig lite extra lyx den här torsdagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill och du tänker inte ge upp innan du når dina mål. Torsdagen blir varierande och lite omtumlande. Du har fått som du ville och du har svårt att tro att din dröm blir verklighet. Njut av det så länge det varar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något tungt över ditt tecken idag. Du har lite svårt att fokusera. Antingen är du på väg att bli sjuk eller så har du helt enkelt sovit för lite. Oavsett orsak så är du inte så effektiv som du brukar vara.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir oväntat blyg den här torsdagen. Vanligtvis är det inte många personer som lyckas få dig stum, men idag måste du samarbeta med någon som påverkar dig väldigt starkt. Det blir både obekvämt och roligt på samma gång.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons