Fredag 15/4

15 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om tur och om att var på rätt plats vid rätt tillfälle. Idag känns det lite som ödet har ett finger med i spelet. Under dagen kan du få höra ett rykte som gör dig både arg och upprörd. Tro inte på allt som du hör.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra och produktiv fredag. Du har koll och du är lugn. Det är snarare människor omkring dig som blir lite upprörda å dina vägnar. Du blir smickrad och lite förvånad över all omtanke. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lite stressat över ditt tecken idag. Du vill hinna med så mycket att du blir ineffektiv. Under dagen får du gärna testa dina gränser inom ett område som har med datorer att göra. Du kommer inse att du vet mer än du tror.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig idag och vill inte ta risker. Månen ger dig en stabil trygghet i allt som rör känslor. Den här dagen är särskilt lovande för nyförälskade Kräftor. Dina känslor växer sig starkare hela tiden och du inser att det finns inget du kan göra åt dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en upplyftande fredag där du känner dig både klok och pedagogisk. Den här dagen blir något av en break i vardagen. Kanske är du på kurs eller konferens. Oavsett så unna du dig lite lyx och njuter av nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte oresonlig när en kollega behöver din hjälp. Även om du är stressad borde du hinna med att visa den här personen vad hon behöver veta. Ibland blir du väldigt enkelspårig när du är uppjagad och då förlorar du all form av simultanförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Du ägnar dig med fördel åt praktiskt arbete idag. Du har svårt att fokusera på siffror och på instruktioner på papper. Får du däremot muntliga instruktioner och någon som visar hur man gör så är du enormt lättlärd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir förvirrande på flera sätt. Du dras in i något som du egentligen vill hålla dig utanför, men nu blir du inblandad ändå. Under dagen blir du både flirtig och lite aggressiv mot en person som intresserar dig. Han/hon väcker alltid starka känslor när han/hon är i närheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt slö idag och gör inte mer än du behöver. Du tycker inte om att stressa och när en chef försöker få dig att öka tempot så sänker du det istället. Det här kan orsaka en del irritation hos din chef. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en riktigt rolig fredag där fokus ligger på framtiden och inte på att älta det som varit. Just nu är Venus stark i ditt tecken och det gör att många vill umgås med dig. Din charm är förtrollande och ditt leende vinner allas hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker stå emot en uppgift som du tycker är väldigt tråkig, men under dagen inser du att det tar mer energi att smita undan än att ta tjuren vid hornen. Kvällen ser ut att handla om att träna eller att ägna sig åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så gärna vara i fokus att du blir lite sur när någon annan stjäl din scen. Det handlar om att du inte känner dig tillräckligt sedd av en person som du vill ha uppmärksamhet ifrån. Använd dig av din charm istället så kommer du att få den uppmärksamhet du vill ha.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons