Lördag 16/4

16 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir delvis stressig eftersom det finns flera saker som du vill hinna med och du har inte planerat din dag så noggrant. Under eftermiddagen börjar det mesta reda ut sig och du kan unna dig lite välförtjänt vila.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ovanligt harmonisk. Du njuter om du är ledig och ser till att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Under eftermiddagen lagar du gärna god mat tillsammans med vänner eller familj. Det perfekta sättet att avsluta en lördag tycker du.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas byta ut vissa planer den här dagen men det visar sig vara ett lyckokast för dagen blir ännu bättre än du tänkt dig. Det viktigaste idag är att följa med strömmen och att inte haka upp sig så mycket på detaljer.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland blir du lite väl optimistisk och så är fallet idag. Även om du vet att en sak inte går att ordna så hoppas du in i det sista att det ändå ska lösa sig. Du kommer bli besviken eftersom det här handlar om faktorer som du inte kan påvverka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir full fart den här dagen och du njuter verkligen i stora mått. Efter att ha haft en delvis mentalt  påfrestande vecka så blir helgen en lisa för själen även om det är fullt upp. Under den här lördagen kan ett falskt rykte nå fram till dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du gjort fel, men du kan ändå inte backa. Det handlar om mer än om stolthet, det handlar om etik och moral. Även om du har agerat överilat så finns det någon som har betett sig moralsikt vidrigt och det du gjorde var för att mildra den här personens handlingar.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen leker livet och du går heltupp i nuet. Just nu finns varken dåtid eller framtid du fångar dagen. Har du e trädgård är du gärna ut och pysslar i den. Kroppsarbete har en lugnande inverkan på dig, nästan som meditation.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du första steget mot ett nytt och sundare liv. Du förkastar ett par ovanor du har och ersätter dem med något mer hälsosamt. Du tar även tag i dina personsliga relationer. Du städar upp i din telefonlista och ser till att bara behålla människor som du verkligen vill umgås med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du hinna ikapp i ett arbete som halkat efter. Du vet att det är kört redan från början, men du kan ändå inte låta bli att försöka. Envisheten får du från jordelementet som kommit in i ditt tecken.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fysiskt påfrestande lördag, men du har roligt och därför tar du det onda med det goda. Just nu har du ett större mål i sikte och du tänker inte ge upp bara för att du är trött. Det finns inget envisare än en Stenbock som har bestämt sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn och harmonisk dag för din del. Du kombinerar arbete, vila med en hobby. Dagen lunkar på i maklig takt och du njuter av att allt är så kravlöst. Kvällen kretsar kring hemmet och kring en god middag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en del saker att reda ut idag så det är bra om du inte har fördomar från början. Du ser fram emot nästa vecka med blandade känslor eftersom du vet att det kommer att bli en förändring som påverkar dig på ett eller annat sätt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons