Söndag 17/4

17 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra söndag inledningsvis eftersom det mesta flyter på bra under förmiddagen. Efter lunch kan det komma några mindre problem som du får ta tag i, men inget som du inte kan lösa om du tänker positivt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och omväxlande söndag där fokus ligger på vänskap och på utveckling. Under dagen finns det en risk att du gör av med onödiga pengar på ett impulsköp. Kvällen handlar om att ta det lugnt och om att vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tanke med den här dagen, men risken är att den inte blir så som du planerat. Det är stora krafter i farten och det kan sätta igång en lavin av mindre händelser som påverkar både din fritid och din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen föredrar du att ta det lugnt och vila. Det har varit ett par jobbiga veckor som du nu lämnar bakom dig. Kvällen handlar om att tänka framåt. Du vill utvecklas inom ett nytt område och då gäller det att vara driven även på fritiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen får du gärna testa dina gränser i ett projekt som rör hemmet. Utmana dig själv och våga ta lite risker. Du är skickligare än du ger dig cred för så låt kreativiteten flöda. Månen är stark i ditt tecken och det får dig att bli mer fantasifull.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något bekvämt och lite lat över den här söndagen. Du orkar inte ta tag i något av alla de där projekten som du har liggande. Det är mycket skönare att bara ta det lugnt och inte göra någonting. Har du en sambo kan han eller hon bli irriterad på din lathet.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ut svängarna idag. Du vill prova lyckan genom att testa lite nya infallsvinklar. Det mesta som du gör idag är vinstgivande på sikt så det gäller att du försöker tänka rationellt både när det gäller inkomster, utgifter och tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en skön inledning på söndagen. Du får mycket uppmärksamhet av en person som intresserar dig, men som du egentligen inte har några känslor för. Dagen tycks kretsa mycket kring sport och kring utveckling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta och ge. Du vill förnya dig inom vissa områden, men då måste du sluta med en del hobbys som du har för att få tid över till dina nya intressen. Du måste inse att dygnet bara tjugofyra timmar och att du bör sova minst sju av dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att träna och utvecklas. Du känner att du lär dig nya saker hela tiden och att du faktiskt hittar något som motiverar dig i de mest tråkiga sammanhangen. Du blir närmare vän med flera personer den här söndagen och livet känns rätt så harmoniskt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du driver på dig själv trots att du inte är helt frisk. Din kropp orkar bara till en viss gräns och sedan tar det stopp. Lyssna till ditt inre och unna dig vila mellan varven. Ett nygammalt intresse kommer väckas till liv igen den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grubblar mycket över en förändring som är på väg in i ditt liv. Du ser fram emot den här ändringen i vardagen samtidigt som den är lite läskig. Du vet inte hur mycket av dina känslor som kommer att bli inblandade, men du misstänker att det kan bli en hel del.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons