Måndag 18/4

18 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om brutna löften och om att förhandlar nya villkor. På det hela är det en bra dag men vissa inslag kan vara lite motiga. Här gäller det att bita i det sura äpplet och trotsa din inre ovilja mot vissa uppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen försöker du fart på arbetet. Du känner att du vill ha kontroll och struktur på det du gör samt föra in lite nya saker som kan inspirera dig och få dig att utvecklas. Kvällen bjuder på fysiska utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envis och det hjälper dig att övervinna vissa hinder. Du har mycket jord i ditt tecken som hjälper dig vidare när alla andra kör fast. Under eftermiddagen och kvällen är det bra om du lär dig att fokusera på saker som betyder något för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt positiv till det mesta just idag och det blir en tillgång denna första arbetsdag. Du har roligt och du får människorna omkring dig att må bra. Under eftermiddagen tar du tag i uppgifter som är relaterade till semestrar och till sommaren.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något nytt och lovande i ditt tecken idag. Du får roligt på flera sätt. Det kan vara en ny kollega eller nya uppgifter som utmanar dig. En ny kollega kan lätta uppstämningen och få även de gråaste rutiner att bli lite roligare.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen mår du inte riktigt bra. Oavsett om det är en släng av vårdeppighet eller en förkylning så har du svårt att ge järnet. Du vill helst sätt dig i ett hörn för dig själv och inte delta i de övriga kollegornas prat om helg och semesterplaner.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen blir lite förvirrande. Du tampas med blandade känsla inför en uppgift som du har och inför en person som är relativt ny i din arbetsgrupp. Eftermiddagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter som i de flesta fall tycks vara knutna till en sport.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir utmanande och ganska lång. Du tvingas att ta tag i tråkiga uppgifter som du medvetet har skjutit upp så länge som möjligt. Idag är en bra dag för en långlunch och lite skvaller med en kompis. Du behöver bryta tristessen på jobbet.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite reserverad den här måndagen. Det är mycket som är nytt och du är inte säker på hur du passar in i pusslet. Om du bara slappnar av och litar på din charm kommer du märka att du faktiskt passar in överallt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång men produktiv måndag där fokus ligger på detaljarbete och på noggrannhet. Om du undviker att slarva och om dubbelkollar det du gör så kommer arbetet att bli mer effektivt. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant måndag på mer än ett sätt. En kollega lockar fram din lite mer nyfikna sida och du drar dig inte för att korsförhöra honom/henne om hans hennes bakgrund. Kvällen kan bjuda på oväntad romantik.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons