Tisdag 19/4

19 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag där du hinner med det mesta som du vill hinna med. Det finns något positivt över ditt tecken just nu. En ny form av framtidstro och en optimism som är smittsam. En vän har goda nyheter som han/hon vill dela med sig av.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan alla andra och är gärna för dig själv idag. Det finns många tankar som snurrar i din hjärna och som behöver gås igenom ett par gånger innan du fattar några avgörande beslut. Du vill inte förhasta dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig är det roligt med variation och det får du idag. Det blir en bra tisdag med fokus på vinst och på effektivitet. Du gillar att jobba med siffror så länge det inte blir för komplicerat. Kvällen handlar om en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

En konflikt på jobbet riskerar att trappas upp den här tisdagen. Det handlar om ett rykte som eskalerar från en fjäder till en höna. Du skulle kunna gå in och medla i det här bråket, men frågan är om du verkligen vill bli indragen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rörande överrens med en kollega om att ni behöver förnya och variera er lite. Kanske ordnar ni det genom att byta uppgifter med varandra eller så testar ni några nya idéer som du har. Kvällen bjuder på skratt och på värme.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du mer än gärna vill få saker gjorda på effektivast möjliga sätt. Genom att vara driven och framåt så lyckas ordna upp flera projekt som blivit liggande alldeles för länge. Idag finns det en risk att du impulsköper något som du inte alls vill ha.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna lyssna på goda råd idag för du lär behöva dem innan dagen är slut. Tänk på att flera av dina kollegor är både äldre och mer erfaren än vad du är så det finns en stor sannolikhet att de redan begått de flesta misstag man kan göra och de vet hur man rättar till dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig inte för att sprida ett rykte så länge det gagnar dig. Just nu har du flera ganska stora mål i sikte och du vill inte låta några chanser glida dig ur händerna. En konflikt mellan två familjemedlemmar grumlar din dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en vän som ber dig om hjälp trots att du inte har tid. Den här personen betyder mycket för dig och du vill ogärna se honom/henne lida. Under kvällen kan du få goda nyheter som rör din lön.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lite konstig men väldigt rolig. Det du tror ska hända händer inte, medan det som du i hemlighet drömmer om inträffar mot alla odds. Här gäller det att bara vara och att inte fundera så mycket över framtiden. Njut av nuet istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och upprörd på en chef för att han sätter så lite tilltro till din kompetens. Det kanske inte är avsaknad av tilltro i just det här fallet. Din chef vill lyfta fram någon annan som inte får synas lika mycket  som du får.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir överraskad och tagen med storm den här tisdagen. Dina känslor sveper iväg med dig på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Det finns något passionerat och intensivt den här tisdagen som gör att dagen blir oförglömlig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons